Melyik a legjobb MMORPG game?
Figyelt kérdés
WOW ? Cabal ? Silkroad ? Lineage 2 ? diablo 2 lod? fiesta?2008. szept. 17. 08:57
23/35 anonim válasza:
Silkroad a tuti csak most bezartak a pservereket:) es az isro-ra konnyen be lehet loggolni elsore beenged, mert kiszedtek a goldfarmer botokat. De ennek ellenere nagyon lassan fejlodsz kell akar 2 ev is mig lv 110 leszel, ez fugg attol is h mien karid van, 1 bladerrel nem fogsz olyan hamar kifejlodni mint 1 wizardal, de lv 110esen a bladernek 1 utesebe kerul a wizard:d
24/35 anonim válasza:
Diablo 2 Lod :D Nekem nagyon bejön, igaz a grafikán lehetett volna még mit csiszolni, de viszont a játék élmény és a hangulat az szerintem nagyon ott van, és ez a kettő kilövi a grafika hibát. :D
27/35 anonim válasza:
Ugyan kimaradt a lsitából, de egy nagyon szép WOW szintű, de mégis LineAge II grafikájához hasonlítható játék: Perfect World, Máris mondok egy Ingyenes Magyar szervert:
Itt mindent megtaláltok!
28/35 anonim válasza:
Metin2 9millió játékost számlál(természetesen ez a mennyiség csak az eredeti szerveren szátjókat jelőli)
29/35 anonim válasza:
MEtin2 és az összes keleti mmo egy nagy rakás.. én is keresem a legjobbat, kevés sikerrel.
30/35 LastDave válasza:
Silkroad. A grafikája magas szinten van, és maga a Selyemút története elképesztően jó : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!