A drágább CS:GO skinek jobbak is vagy csak drágábbak?
Mi a különbség egy 3 centes és egy 30 eurós skin közt? Gondolom pontosabban nem lehet vele lőni, de pl. többet sebez? Vagy ad valami érdemleges pluszt azon kívül, hogy 56 féle szín van rajta?
Bocs ha túl hülye a kérdés, de csak nem olyan régen kezdtem el játszani a játékkal.
Figyelj kedves utolsó kommentelő,ha nincs pénzed ne vegyél dragon lore t nem kötelező,de ha valakinek több ezer órája van egy játékban nem tudom miért baj rákölteni egy kicsit,de a tedolgod.
Majd mi a haverokkal vesszuk a keseket stb..
Te meg jatszal siman,amugy igen vettem gamer szeket gamer asztalt es gamer cuccokat
#11: Költöttem a játékra, megvettem hat éve 10 euróért. A kutya sem játszott vele két éven át, amíg nem jöttek be a skinek, akkor aztán felrobbant a világ. Valójában hálásnak kéne lennem, hogy a hozzád hasonlók életben tartják a játékot, ha nem jöttek volna be a skinekkel együtt a csalók, pszichopata ruszkik, idegbeteg kisgyerekek is.
Jól keresek, megvehetném a pár napja rekordot döntött 61.052 dolláros Dragon Lore-t is, de én inkább egy lakást vennék belőle. Ti csak vegyétek nyugodtan a skineket, aztán miután a játék elnéptelenedett és a szervereket lekapcsolták, mesélhettek majd a gyerekeiteknek, hogy egyszer volt egy több ezer dolláros virtuális sz*rotok, rajta x darab több száz dolláros virtuális matricával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!