Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A drágább CS:GO skinek jobbak...

A drágább CS:GO skinek jobbak is vagy csak drágábbak?

Figyelt kérdés

Mi a különbség egy 3 centes és egy 30 eurós skin közt? Gondolom pontosabban nem lehet vele lőni, de pl. többet sebez? Vagy ad valami érdemleges pluszt azon kívül, hogy 56 féle szín van rajta?

Bocs ha túl hülye a kérdés, de csak nem olyan régen kezdtem el játszani a játékkal.

2016. jan. 15. 23:47
1 2
 1/13 KingArtasz válasza:

A skinek csak optikai(kinézeti) pluszt adnak,nem lesz az adott fegyver "erősebb".

Ha még kiváncsi vagy játékon belűl dolgokra,akkor bejelölhetsz

[link]

2016. jan. 16. 00:36
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem.

Sőt van hogy egy 5 eurós skin szebb mint a 100 eurós.

2016. jan. 16. 06:50
 3/13 anonim ***** válasza:
A 100 euós max. ritkább, esetleg szebb. De úgy tudom, hogy plusz előnyt nem adnak.
2016. jan. 16. 08:59
 4/13 anonim ***** válasza:

Semmi értelmük vagy jelentőségük sincsen, de egyesek a lelküket is eladnák érte, hogy valami menő skin legyen a fegyverükön.

Indítottam egy CS:GO videósorozatot abszolút kezdők számára, de töröltem a francba, mert csak olyan kommentek jöttek, hogy "Neked miért nincsenek skinek a fegyóidon?", meg "Lesz ládanyitós videód is, mert akkor feliratkozom?".

2016. jan. 16. 10:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Az egyediség az áruk. Akik egyediek akarnak lenni, és "villogni" akarnak; na azok veszik meg.
2016. jan. 16. 20:05
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor inkább másra költöm azt a kevéske összekuporgatott pénzmagot.
2016. jan. 17. 01:00
 7/13 anonim válasza:
Nem hogy nem nagyobb a sebzésük, de nem is pontosabbak, ez így fair.
2016. jan. 17. 14:09
 8/13 atom678 válasza:
Semmivel mem lesz jobb a fegyver csak nekem jobb játszani egy M4A1-es Nitroval mint az alappal
2016. febr. 23. 15:01
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy adott rang után már szerintrm érdemes venni!

Nekem most 10db késem van és sokkal jobban lehet játszani nem azért,mert segít mert nem segít hanem csak ugy a tudatodban benne van igazábol nem tudom elmagyarázni

Szerintem,ha eléred a global rangot,akkor vegyél pér kést pár kesztyűt dragon lore stb....

2018. febr. 4. 00:20
 10/13 anonim ***** válasza:
61%

#9: Szóval a szép skinektől jobban játszol, mert átprogramozzák a látásod, reflexeid, játéktudásod? Az nem semmi! Vegyél gamer asztalt és széket is- jobban néz ki, tehát jobban is játszol tőle. Logikus.

A magadfajta emberek miatt tart ott a játékipar, hogy mindenbe lootboxokat gyömöszölnek. CS 1.6-ban meg olyan skint rakott bárki a fegyverekre, amilyet csak akart, ma meg több száz/ezer dollárt adnak egy nyomorult textúráért. Elmebaj.

(Az előző, #4-es kommentem óta Global Elite lettem, és továbbra sincs egy skin sem a fegyvereimen. 2250 órám van a játékban, és egyetlen knife killem sincs.)

2018. febr. 4. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!