Tudtok jó minecraft szervereket, ami tartalmazza ezeket a minigame-eket? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval, annyit kérnék, hogy ne kelljen hozzá eredeti kliens, és tartalmazza ezeknek a minigame-eknek valamelyikét: Bedwars, AgarioMC, BlockHunt / Hide & Seek, Skywars. Ha angol, az nem probléma, csak ne legyen eredetis, és legyen rajta minimum 50-100 játékos.2016. jan. 14. 20:30
1/4 anonim válasza:
Német szerver, van rajtuk bedwars skywars:
IP: Mad-Gamble.net (átlag 500-1000 játékos)
IP: falldown.de (átlag 200-700 játékos)
2/4 anonim válasza:
Legendary MC, kedvenc MAGYAR szerverem, Bedwars, Hide & Seek, Skywars, van rajta nem kell hozzá eredeti, rakhatsz fel rá skint is egyedit és nagyon szépen ki van dolgozva minden minigame, átlag 900-1300 játékossal, a szerver bővítése éppen folyik úgyhogy ennél csak jobb lehet, szerintem azonnal próbáld ki! :D minden iskolaszünetben tartanak ilyen legendry heteket, az több event-ből új minigame-kből és sok alyándékból áll.
3/4 A kérdező kommentje:
A LegendaryMC-t ismerem, annyi a gondom vele, hogy Magyarok játszanak rajta, aztán Én Magyarokkal sosem érzem a csapatmunkát. :S (példa: Legendary Bedwars) Persze, Angoloknál is van 1-2 ember azért, aki trollkodni jár fel, de Magyar szervereken mindig többet látok (MMC, TOC, stb.). Egyébként Én is ismerek pár ilyen szervert, csak már lassan az összes leáll, vagy eredetisre vált.
2016. jan. 28. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!