Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » S. T. A. L. K. R. Call of...

S. T. A. L. K. R. Call of Pripyat-ban mellékküldiket szeretnék felvenni? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Már a játékot kivittem, de úgy döntöttem, hogy maradok a Zónában, és azt szeretném kérdezni, hogy mellékküldiket hol, vagy kitől lehet felvenni ezek után, hogy már nincs főküldi (Most nem arra gondolok, hogy Szakállnak vigyél képződményeket, vagy szerszámot Nitrónak)?

2016. jan. 13. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Artifacteket továbbra is tudsz vinni, viszont ha összeszedted a három szett szerszámot, akkor abból annyi volt. A Call of Pripyatban már nincs olyan végtelenszer ismétlődő feladat, mint például a Shadow of Charnobylban volt. Ha megcsinálod a mellékfeladatokat, akkor elfogynak.
2016. jan. 13. 18:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, nagy kár :/ Köszönöm a válaszodat.
2016. jan. 13. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb ez így. Lehet, hogy nem marad értelme a szabad kóborlásnak, de cserébe a side questek nem a teljesen alap sablonokra épülnek (fetch quest, kill quest, collection quest), hanem valami történetet is rak mögé, ami építi a világot.
2016. jan. 13. 20:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez igaz valamennyire, de azért jobb, ha van valami tennivaló.
2016. jan. 14. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!