Mit kell tudni, ha StarCraft 2 szretnék vásárolni?
Figyelt kérdés
Szoval arrol lenne szo , hogy megszeretném venni a játékot . Nagyrészt a multi miat venném meg (Nem nem érdekkel hogy meglehet ezt feketén is oldani). Nos arrol lenne szo hogy most már kijött az egész trilogia. Most a kérdés alapja , most mit nyujt ha pl a Wings of Liberty-t veszem meg , és nem a Legacy of the Voidot ? Vannak külön-külün bonuszok ? vagy csak azzokkal tudnék multizni akiknek a hasonlo van meg ? Nem vagyok evvel nagyon képben , ezért köszönök minden megtisztelö választ ! :)2016. jan. 13. 18:04
1/5 anonim válasza:
mivel vannak nemi elteresek a kiegeszitok kozt igy a jatek olyannal rak ossza aki hasonlo kiegeszitovel jatszik.
2/5 anonim válasza:
Vannak más egységek a multiban, mint a single playerben, amik változtak a kiegészítőkkel együtt. Így ha te csak a woL-t veszed meg, akkor csak olyan ellen játszhatsz, akinek szintén csak és kizárólag a WoL van meg. HotS kieggel csal HotS kieget birtokló játékosok ellen játszhatsz stb.
A régebbi verziókkal multiban többnyire az akkori jó játékosokkal találkozni, szóval ne várj csodát, ha 50. meccsen is kikapsz 5 perc alatt, mert szét aláznak.
3/5 A kérdező kommentje:
Szoval , akkor számit hogy melyket veszem , lehet hogy hülye kérdés , lenne olyan ok amiért valamelyest egyik jobb lenne , hogy azt vegyem ?
2016. jan. 13. 19:53
4/5 Yolo2 válasza:
Ha mindenképp csak egyet akarsz megvenni akkor szerintem a LoTV-ot vedd meg, mivel mostanában mini-bajnokságokat indítanak pár óránként, de csak ezzel a kieggel lehet részt venni bennük. Persze ha kifizetsz 9000-t a LoTV-ra akkor egy ezressel többért vehetsz akár egy Battlechestet is amiben benne van a WoL és a HotS is, de a LoTV nincs. (Ha mégis számítana a single, akkor ez éri meg jobban.) Ha régebbi eredeti kieggel játszol multit attól még nem fogsz többször kikapni mintha a LoTV-vel multiznál, mivel a Battlenet algoritmusa veled nagyjából hasonlóan ügyes játékosokkal sorol össze unrankedben és rankedben is.
5/5 anonim válasza:
annyit hozzátennék, hogy érdemes körülnézni a neten. Én például most 2500 Ft-ért vettem meg egy Hots Collestors editiont sok extrával, igaz nem a dobozt, csak a kódot, mert az már megvolt az eladónak (boltban 16000).
Főleg karácsony után sok a "felesleges" ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!