Meg szeretném vásárolni a Starcraft II WoL és a Starcraft II HotS ot, a telepités hogyan lessz?
Nos lényegében arra vagyok kiváncsi hogy hogyan kell telepiteni , továbbá kel majd valahova regisztráljak , vagy ez most hogy müködik ?
Nos szégyellem bevallani de kiprobáltam a tört kalozos változatukat is , igy szerettem meg ezt a játékot , de most meg szeretném vásárolni , a hely már megvan hogy honnan veszem , elég olcso is mind a kettö , igy ugy döntöttem hogy megveszem , most a kérdés az lenne hogy mit kell a játékkal csinálni lépésröl lépésre , hogy kell regisztrálni valahova , hogy hogyan telepitsem , és kérem hogy csak normális válaszokat irjatok , mégha maga a kérdés nem is az :)
Akkor összegezve
Beaktiválóm őket a battlenet accountommal (gondolom a cd lessz majd a kulcs) , aztán majd a blizzard launcher letöltöm , ami majd telepiti ajátékot a kiegsézitöjével eggyütt , utánna csak elinditom a launchert ami frissiti a játékot , majd a játék cs kulcsával bejelentkezek , választok felhasználo nevet és játszok , ennyi :)
Még egyszer nagyon köszönöm a segitséget , most aktiváltam a 2 szépséget a battleneten , és letöltöttem a launchert , remélem menni fog :)
Jah és még 1 kérdés , hogy lehet karaktert csinálni :)
Nagyon szépen köszönöm a segitséget , feltelepitettem , elinditottam és bumm , már a HotS elsö 2 küldetését ki is vittem :)
Hamarosan megprobálkozok a multival is , mert lényegében ezért is vettem meg :)
Ha esetleg neked is van Starcraft od akkor játszhatnánk valamikor eggyet kettöt , én se most kezdtem , csak mint a kérdésben is emlitettem az kaloz változat volt , de most itt van az eredeti Starcraft , mely csak az enyém :)
Mondom ha van kedved játszani szivesen játszok , akár 2v2 ben mások ellen is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!