Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Meg szeretném vásárolni a...

Meg szeretném vásárolni a Starcraft II WoL és a Starcraft II HotS ot, a telepités hogyan lessz?

Figyelt kérdés

Nos lényegében arra vagyok kiváncsi hogy hogyan kell telepiteni , továbbá kel majd valahova regisztráljak , vagy ez most hogy müködik ?

Nos szégyellem bevallani de kiprobáltam a tört kalozos változatukat is , igy szerettem meg ezt a játékot , de most meg szeretném vásárolni , a hely már megvan hogy honnan veszem , elég olcso is mind a kettö , igy ugy döntöttem hogy megveszem , most a kérdés az lenne hogy mit kell a játékkal csinálni lépésröl lépésre , hogy kell regisztrálni valahova , hogy hogyan telepitsem , és kérem hogy csak normális válaszokat irjatok , mégha maga a kérdés nem is az :)

#Starcraft #Starcraft 2 #StarcraftWoL #StarcraftHotS #StarcraftIIvásárlás #Starcraft2vásárlás #StarcraftIIeredeti #Starcraft2eredeti #StarcraftIItelepités
2014. máj. 25. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Beaktiválód őket a battlenet accodon( [link] ), aztán majd a blizzard launcher letölti a játékot, a launchert meg letöltöd a honlapról majd. Javaslom, hogy csinálj egy accot, és töltsed le a probaverziót, aztán csak upgradelni kell. Azaz beírni a kulcsokat.
2014. jún. 2. 15:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Szoval nem a cd röl kell telepiteni ?
2014. jún. 2. 16:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Jah és gondolom battlenet re regisztrálnom kell , mert nekem nincs ilyenem :)
2014. jún. 2. 16:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Telepithetsz cd-ről is, de minek? Legalább rögtön játszhatsz.
2014. jún. 2. 17:30
 5/10 A kérdező kommentje:

Akkor összegezve

Beaktiválóm őket a battlenet accountommal (gondolom a cd lessz majd a kulcs) , aztán majd a blizzard launcher letöltöm , ami majd telepiti ajátékot a kiegsézitöjével eggyütt , utánna csak elinditom a launchert ami frissiti a játékot , majd a játék cs kulcsával bejelentkezek , választok felhasználo nevet és játszok , ennyi :)

2014. jún. 2. 21:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Még egyszer nagyon köszönöm a segitséget , most aktiváltam a 2 szépséget a battleneten , és letöltöttem a launchert , remélem menni fog :)

Jah és még 1 kérdés , hogy lehet karaktert csinálni :)

2014. jún. 3. 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:
A játékon belül, a battle.net accoddal kell bejelentkezni, vagy a hozzá tartozó email címmel. Karaktert nem lehet csinálni, mondhatjuk esetleg azt, hogy "bnet accod a karaktered".
2014. jún. 3. 16:29
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segitséget , feltelepitettem , elinditottam és bumm , már a HotS elsö 2 küldetését ki is vittem :)

Hamarosan megprobálkozok a multival is , mert lényegében ezért is vettem meg :)

Ha esetleg neked is van Starcraft od akkor játszhatnánk valamikor eggyet kettöt , én se most kezdtem , csak mint a kérdésben is emlitettem az kaloz változat volt , de most itt van az eredeti Starcraft , mely csak az enyém :)

Mondom ha van kedved játszani szivesen játszok , akár 2v2 ben mások ellen is :)

2014. jún. 3. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Köszi, de én jelenleg nem játszok semmilyen játékkal aktivan, csak hébe-hóba 1-2 lol vagy dota2 mecset tolok.
2014. jún. 3. 18:14
 10/10 A kérdező kommentje:
AZ JO , LOL-ozni én is szoktam :)
2014. jún. 4. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!