Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Steam kulcs vásárlása mennyire...

Steam kulcs vásárlása mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés
Ha én a neten veszek Steam kulcsot (pl. Vatera), az mennyire biztonságos? Gondolok itt arra, hogy az eladó tudja használni utána még a játékot? Hogy működik ez pontosan? Én leütöm, ő átküldi, én beírom a kulcsot, használhatom gondolom. Vagy kiírja, hogy más felhasználóé a kulcs?

2016. jan. 11. 23:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Alapjáraton a legtöbb ilyen kulcs lopott, Media Markt meg egyéb nagyobb cégek szorgos dolgozóinak extra bér kiegészítés.

Ha fizetsz, akkor megkapod a kulcsot, majd azt a megfelelő kliensben aktiválod és megkapod a játékot. Nekem 15 játékom van kulcsos oldalról eddig egyet se vettek el. A kockázat megvan, de a legtöbb eladó, ha írsz neki foglalt a kód, adni szoktak másikat (bár eladója válogatja).

Arra mindenképpen figyelj, hogy európai vagy nemzetközi játékot vegyél (elég gáz lenne ha vennél Oroszországba szóló kulcsot és szólna a játék kliens bocs öreg, nem vagy Oroszországban, más az IP-d, ezt buktad).

Vatera helyett viszont csak és kizárólag kulcsos oldalakat ajánlok (G2A, kinguin meg társai).

2016. jan. 12. 09:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Bármit, csak a Vaterát ne! A G2A-n legalább garanciát kapsz rá.
2016. jan. 12. 10:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a www.kinguin.net honlapot ajánlom érdemes ott is szét nézni mielőtt steamen megvennéd a játékot mert van olyan hogy 10-30% árkülönbség is lehet köztük!
2016. jan. 13. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!