Ez az oldal biztonságos? (G2A)
Én még nem vásároltam onnan, de elég sokan mondják hogy biztonságos. Haver vásárolt onnan. Neki működött.
De várd ki a steam winter sale-t, pár nap, és ott sokszor olcsóbban kapod meg mint g2a-n.
Nem véletlen reklámozza minden streamer. Viszont sok a lopott kulcs, szóval kell mellé shieldet is venni ami kemény 310ft/tétel. Ilyenkor minden esetben visszafizetik a játék árát, ha a kód mégse működne.
Amúgy most már tényleg érdemes megvárni a winter sale-t, de sokszor azzal együtt a g2a árak is esnek. Sőt jó pár játék ott alapból olcsóbb,mint steamen leárazáskor.
Röviden: Megéri, csak venni kell hozzá shieldet és használni egy videós/streamer kódját az extra 3%-ért.
Ismerek olyan játékot, ahol rendszeresen bannolják az onnan vásárolt accountokat.
Nem tudom, megéri-e beleölni napokat/heteket egy játékba, hogy aztán bannoljanak - még akkor is, ha a pénzedet visszakapod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!