Érdemes megvenni a The Elder Scrolls V:Skyrim Legendary Editiont G2A.com-on 11,95 €-ért és mennyire biztonságos az oldal? Ez kb mennyi forint?
Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 17:12
1/6 anonim válasza:
Érdemes.
A G2A olyan szempontból megbízható, hogy nem nyúlják le a pénzed, csak mivel lopott kódokat is árulnak rajta, a Steam, Origin, Uplay, stb letilthatja az innen beszerzett játékokat. Ha biztosra akarsz menni, várd ki a karácsonyi Steam vásárt, ott is megkapod kb. ennyiért.
A mai napon 11,95€ 3742,86 forintot ér.
2/6 A kérdező kommentje:
A Steammel az a baj hogy nem lehet paysafecardal fizetni.Bankkártyám nincs és ha dobozosan nem tudom beszerezni akkor csak a paysafecard marad.
2015. okt. 1. 22:14
3/6 anonim válasza:
Magát a játékot mindennel együtt ennyiért megéri megvenni, én nagyon szeretem. Amúgy nem értek ennyire hozzá, de mi az, hogy letiltja? Attól még lehet rajta játszani csak nem steamen keresztül...vagy nem?
4/6 anonim válasza:
#3: Ha Steam kulcsot vásárolsz, azt értelemszerűen csak a Steamen lehet aktiválni, anélkül nem működik.
5/6 anonim válasza:
Az úgy egyértelmű:D Az nem esett le, hogy ez itt steam kulcs vásárlás.
6/6 A kérdező kommentje:
Az origin már letiltotta azokat a kódókat.Bár visszaállította,de ha a steam is gondol egyet és letilja akkor ő már lehet hogy nem állítja vissza.
2015. okt. 2. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!