GetOutOfHereStalker kérdése:
Leszedtem a World of Warcraft nevű játékot, (hivatalos oldalról) és most olvastam egy oldalon, hogy erre elő kell fizetni?
Figyelt kérdés
Tehát nem elég ha leszedem és regisztrálok a battle.netre, hanem fizetni is kell érte?2016. jan. 11. 10:00
2/6 anonim válasza:
Régen volt egy ingyenes hónap az elején kipróbálni. Nem tudom, ez van-e még.
3/6 anonim válasza:
Most is van lehetőség ingyen kipróbálni, lvl20-ig.
Igen ezt a játékot meg kell venni, ahhoz jár 30nap játékidő, ha lejár akkor pedig újra meg kell vásárolni a játékidőt. 30nap 3000ft körül van talán kicsit több, nem tudom pontosan.
4/6 anonim válasza:
Meg kell venni a játékot + havi díjat fizetni.
5/6 anonim válasza:
van starter edition, amivel level 20-ig ingyen játszhatsz bármeddig
ha megveszed a játékot, kapsz 30 nap játékidőt, de csak az alap játék tartalmazza ezt, bármelyik kiegészítő megvásárlása esetén nem kapsz + játékidőt
ha már megvan a játék, és letelt a játékidőd, kell még venned
ezt megteheted gamecardok formájában, ezek általában 60 naposak és kb 8000, vagy előfizetsz battleneten valamelyik csomagra, és havonta, 3 havonta, vagy félévente fizetsz adott öszeget, minél többet egyszerre, annál jobban megéri
6/6 anonim válasza:
Leszedted? Akkor gondolom azért is fizettél, ugye? Igen, havonta 3000 Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!