Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » DotA 2-nek mikor jelenik meg...

DotA 2-nek mikor jelenik meg a teljes hivatalos verziója?

Figyelt kérdés
És az igaz hogy ingyenesen játszható lesz?

2013. jan. 3. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, jelenleg folyamatosan frissítik. A hősök 90%-a jelent eddig meg benne.

És igen, elvileg igaz. Akik szereztek eddig Beta kulcsot, biztosan ingyenesen játszhatják, akik meg nem, azokat nem tudom, de minden játékos küldhet 5db meghívót szóval elképzelhető..

2013. jan. 4. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Én két hét alatt kaptam 10 meghívót, anno 1 éve bejelentették, hogy ingyenes lesz a dota 2, de szerintem ennyi meghívó osztás mellett felesleges volt a bejelentés.
2013. jan. 10. 07:33
 3/5 anonim válasza:
Én azt sem tartom kizártnak, hogy meghívó rendszeres lesz. Aki akart úgyis szerzett már régóta, főleg aki ismeri is a játékot. Aztán lehet, hogy az aktív játékosok pedig kapják majd a meghívókat.
2013. jan. 15. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:
[link] csak még dátuma nincs. De free to play ergo nem lesz meghívó.
2013. jan. 15. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ingyenes lesz és mint most, csak a cosmetic cuccokért kell fizetni ha a store-ben veszed meg, de ezek semmilyen pluszt nem adnak, csak tetszésed szerint alakíthatod a karaktered kinézetét
2013. jan. 23. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!