Lesz GTA VI?
Igen, lesz. Én kiugranék a bőrömből örömömben, ha Vice Cityben játszódna :) Már pedig erre sok esélyt látok, hiszen eddig csak Vice Cityről nem készült remake. :)
Azért örülnék neki, mert én nekem a gta vice city jobban tetszik, mint a san Andreas (hiába kell hadseregekkel küzdeni a játékban, és hiába fejlettebb a san Andreas) A gta 3 is nagyon tetszett, de Liberty Cityről már volt remake a gta 4-ben (ha jól tudom) A GTA 5 viszont nagyon jól sikerült. Igazából az, hogy egyszerre irányíthatok 3 karaktert, az engem nem annyira érdekel, szerintem a küldetések jók, a karaktereknek van egy kidolgozott személyiségük (nem úgy, mint pl. Claude-nak :D), a grafika veszettül jó (pc-n, gtx 950-el high/very high beállításokkal), a kocsik közül rengeteget megismertem (úgy, mint pl. ets2-ben, csak ott kamionok vannak), a karakterek otthonai szintén nagyon jól ki vannak dolgozva... Amikor először megláttam a játékot (nem videón, hanem igazából) majd leesett az állam. Ha a GTA 6 is ilyen lesz, akkor az nagyon jó lesz. Egyébként ha kíváncsi vagy, hogy kb. milyen lesz a gta 6, akkor szerezd be a Vice City-t, egy gta vice city conver to gta 5 modot, éééés enjoy. Mondjuk móddal nem sokra mész, de azért ha vizuális vagy, te is kapisgálni fogod, na. :D
Liberty Cityről már volt remake a GTA IV-ben, jól tudod.
Hát szerintem is fontos, ha játszol egy játékkal, hogy annak a karakternek, akit irányítasz legyen személyisége és ne legyen semleges, mert akkor tudja igazán beleélni magát az ember. És ha a karakterekből még több is van mint egy, annál nem is lehetne jobb. (És a GTA V esetébenmeg szerintem külön ki kell emelni plusz pontként, hogy Michael, Franklin és Trevor karaktere tényleg igazán jól el lett találva. Az elegáns, a feltörekvő és a pszichopata triumvirátusa. Ez így jó ahogy van.)
A grafikánál azért a "veszettül jó" jelzőt kissé túlzónak találom, de mindenképp elismerésre méltó, hogy egy ekkora, részletekig kidolgozott mappen szép grafikát tudtam összehozni (bár ez azért érződik is a gépigényén, na meg a méretében).
Azt hogy értetted, hogy a kocsik közül rengeteget megismertél? Csak azért, mert pl. az ETS 2-ben vannak márkák és típusok, viszont GTA-ban nincsenek...
#8 Nincs ilyen easter egg a GTA V-ben. Azok a morze kódok teljesen mást jelentenek. Ne higgy el mindent, amit a neten olvasol.
Egyébként leghamarabb 2018-ban lesz új GTA. A Rockstar sok időt szeret szánni a hájpra, szóval, ha 2017-ben jönne, már elkellett volna kezdeniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!