Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki el tudná mondani, hogy...

Valaki el tudná mondani, hogy mikor lesz a Five Nights at Freddy's film (akár a mozikban)?

Figyelt kérdés

2016. jan. 10. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy lesz egyáltalán?
2016. jan. 10. 21:43
 2/8 A kérdező kommentje:
sokan ezt mondják és van belőle egy-két trailer is
2016. jan. 10. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is most olvastam néhány külföldi oldalon cikkeket, de semmi információ nincs megjelenésről illetően. Még be sem jelentették a filmet.
2016. jan. 10. 21:49
 4/8 anonim válasza:
48%
Lesz film, még 2016ban állítólag.. Már említették hogy kik lesznek a szereplők (pl. Jensen Ackles, Dylan O'Brien, Evan Peters stb.)... Azt hogy magyarországon mikor lesz elérhető arról fogalmam sincs, mivel még konkrétan azt sem lehet tudni hogy Amerikában mikor adják ki. Én minden esetre nagyon várom már, főleg ilyen szereplőkkel :)
2016. febr. 28. 15:00
 5/8 anonim válasza:
[link] Olvasd el :)
2016. febr. 28. 15:03
 6/8 anonim válasza:
egy csomó helyen kiírták, hogy scott összeállt a WarnerBros.-al a film erejéig, és megcsinálják :) Személyszerint első sorba vennék platinajegyet a premier előtti vetítésre, de Lara Croft megtiltotta, mert nélkülem hiányos lesz az éhezők viadala, plusz ki vezetné a három hotelomat? :P #szarkazmus
2016. dec. 19. 13:33
 7/8 Fnaf-Fan-Viki válasza:
Scott kiírta Steamre a film infókat.2017 nyarán lesz.de még azt is mondta hogy ezen kívül lesz még jó dolog ebben az éveben.Azaz lehet hogy lesz még egy fnaf vagy több.
2017. márc. 14. 19:44
 8/8 anonim válasza:
Múltkor láttam Twitteren, hogy Scott kiírta, hogy jól haladnak a filmmel, ami idén októberben jelenik meg.
2018. júl. 5. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!