Hogyan kell levenni a grafikát a Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition c. PC játékban?
Figyelt kérdés
A probléma ugye az, hogy az első pályán befagy a játék, amikor két panelt ki kell húzni, hogy fel tudjak ugrani, azonban az alsó kihúzásával kilép a játék hibával. Azt írták, hogy gyenge a videokártya, vegyem a grafikát, de sehol nem találom, hogy hogyan lehetne ezt... Csak a képméretet lehet levenni, de az nem segít... megj: Win 8.1 asz oprendszerem... Ötlet? Előre is köszönöm! :)2016. jan. 8. 11:17
1/3 A kérdező kommentje:
Felraktam az 1.2-es pacthet, de így sem jut ott tovább... vagy elölről kéne kezdeni a játékot? :O
2016. jan. 8. 12:54
2/3 anonim válasza:
A játék mappájában van valahol egy olyan indító, amin betudod állítani hogy ne legyen magas grafikai részletesség, csak ennyit lehet, ha ezután is rossz akkor nincs mit tenni.
3/3 A kérdező kommentje:
igen, az a lehetőség jelent meg a patch-el, mert azelőtt még az sem volt... most felraktam egy javított cracket és levettem minimalra mindent. most jó, de ki tudja meddig... ez az eredetileg konzolos játékok baja... :(
2016. jan. 8. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!