1/8 anonim válasza:
Just cause 1 talán. Kib*szott unalmas és monoton játék volt.
2/8 anonim válasza:
Én az összes Just Causeval így vagyok, egyszerűen nem tudom elképzelni ki képes élvezni. Nincs benne semmi kihívás, bárhová felugorhatsz, felszállhatsz másodpercek alatt, célozni sem kell pontosan, mert ilyen TPS casual shooter az egész. Az 1-et 10 percig bírtam tolni, a 2-t kb. 25 percig mire letöröltem.
3/8 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem a második annyival jobb, hogy legalább nem olyan unalmas. De az is monoton és önismétlő.
4/8 anonim válasza:
CS:Go
na jó csak viccelek :D de néha tényleg felb*sz
5/8 anonim válasza:
Igazából még a legrosszabb játékokban is találtam jó dolgokat, így nem tudok ilyet mondani neked.
6/8 anonim válasza:
NFS Underground
Pofátlan módon csal a játék.
7/8 anonim válasza:
#6: Mert amatőr vagy. Csal a játék, de akkor te is csalj, lökd le az ellenfeleidet a pályáról, menjenek a falnak stb.
8/8 anonim válasza:
Deadpool, szerintem borzalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!