Ti mióta játszotok, és kb hány játékot játszottatok végig? Minden nap szakítotok időt játékra, vagy csak időnként?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 19:02
1/7 anonim válasza:
Én kb 7-8 éve játszok. Azt, hoy hány játékot vittem végig? Nem tudom, sokat (200+). Hétköznap melózok, van, hogy be sem kapcsolom a gépet vagy csak fellépek netre. De hétvégén ha nincs különösebb dolgom belecsapok a lecsóba, van, hogy 12-14 órát is játszok egyhuzamban (persze közben szoktam pihenni 10 perceket, meg eszek stb).
2/7 A kérdező kommentje:
ismerős xD mondjuk én néhány éve kezdtem, és még sajnos nem tudtam sokat végigjátszani, de amint van időm hétvégén..:D
2015. okt. 28. 19:38
3/7 anonim válasza:
Valamikor a 90-es évek elején kezdtem el kockulni, egészen kiskoromba, még C64-en. Persze akkor még nem sokat játszottam, mert elég hiperaktív voltam. Fogalmam sincs hány játékot játszottam végig. Ha nem is minden nap, de egy héten 5 nap, 2-3 órát játszok.
4/7 anonim válasza:
tobb mint 15 eve, PS1-en kezdtem, kesobb valtottam Pc-re, igy eleg sok jatek megfordult mar a kezemben, 300+ ha csak tippelek.
szinte minden nap tolok par orat...
5/7 anonim válasza:
Fogalmam nincs mennyit vittem végig, sokat. azért 300+-t nem, az rengeteg. Évente átlagosan 20-25 játékot tolok ki szerintem. Valamikor óvodás koromba kezdtem játszani NES-en 95 körül. :)
Ha játszom, akkor minden nap leülök elé egy kicsit. Viszont két játék között eltelik 1-2 hét minimum
6/7 anonim válasza:
32 éve játszom videojátékokkal, és egyre jobban élvezem. Napi 1-2 órát játszom, de jóval többet szeretnék.
7/7 anonim válasza:
Keléstöl fekvésig minden betöltetlen időm virtuális világokban töltöm igazábol el sem tudok képzelni semmi másat az életben és a fizikai valóságban annyira értelmetlen és eseménytelen a fizikai valóság hogy nemérdemes rá sem időt sem energiát pazarolnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!