Hol lehet Magyarországon Blizzard feltöltőkártyát venni?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni a Blizzard rendszerén keresztül, viszont nincs bankkártyám, se hitelkártyám. PayPalt pedig meg kéne erősíteni egy kártyával, hogy a battle.net-en használjam.
Kérlek segítsetek.
Köszönöm :)
2016. jan. 5. 15:59
1/7 anonim válasza:
576, mediamarkt, meg szerintem bármelyik nagyobb játékszoftver üzlet.
3/7 A kérdező kommentje:
Kösz, de ezzel nem sokan segítettetek. Mien néven árulják? Csak, hogy rá tudjak keresni.
2016. jan. 5. 17:56
4/7 anonim válasza:
Miért nem segítettünk? Talán valami háromezres lélekszámú faluba laksz ahol csak sarki közért van? Mert ott biztos nem fognak árulni. Amúgy "Game Card"-nak szokták hívni.
5/7 A kérdező kommentje:
Magyarországon semmi ilyet nem találok. Amiket ti láttatok azok csak wow-os játékidőt adó kártyák voltak, nem?
2016. jan. 5. 18:04
6/7 anonim válasza:
Ja hogy neked olyan kártya kéne amivel bármelyik blizzard terméket megveheted. Elvileg létezik ilyen, de én speciel életemben nem láttam még sehol. lehet Magyarországon nem is forgalmazzák.
7/7 anonim válasza:
Én is azt hittem gamecard-ot keresel. Akkor viszont ez az amire gondolsz, de ez nincs Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!