Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Overwatc-ból P2W?

Overwatc-ból P2W?

Figyelt kérdés
Hallottam már valamit erről, hogy nem lesz az, de megerősítést kérnék :)

2015. dec. 30. 10:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Pay to win = csak akkor nyerhetsz, ha (valódi) pénzzel fizetsz érte. Tehát nem, nem lesz pay to win.

A hócipőm tele van már azzal, hogy az embereknek fogalmuk sincs az idegen kifejezések értelméről, csak össze-vissza rámondják mindenre. Szerinted meddig tudna működni egy Pay to Win multiplayer FPS? Egy hónapig?

Pl. Dél-Koreában teljesen természetes, hogy egy MMORPG-ben valaki pénzért megveszi a legerősebb felszerelést, aztán legyilkol vele mindenkit PvP-ben. Nyugaton ilyet nem lehetne eladni, itt a skinek meg hasonló, a játékegyensúlyt nem befolyásoló vizuális marhaságok mennek.

2015. dec. 30. 11:21
 2/11 anonim ***** válasza:
nem pay to win, p2p, pay to play, vagyis meg kell venned, hogy játszhass vele.
2015. dec. 30. 11:33
 3/11 A kérdező kommentje:

Tudom mi az a pay2win. -.-" ezért kérdeztem....

Nézd, a fifa is pay 2 play, de a játékban virtuális pontokat vehetsz és a gazdag gyerekek megvehetnek extra blah blah bah... vagyis p2w a fifa

2015. dec. 30. 12:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Most speciel az lett volna a kérdésem, hogy lesznek e az overwatchban dlc-k amik extra fegyvereket, meg karaktereket tartalmaznak stb. és e miatt lenne p2w. Meg azt is szeretem amikor elítélnek egy szimpla kérdés miatt.
2015. dec. 30. 12:31
 5/11 A kérdező kommentje:
+ én már láttam p2w modelleket működni... pl. bf heroes: 5 évig működött, de azzal nem csak az volt a baj h p2w, hanem még bugos is meg a készítők lusták voltak.
2015. dec. 30. 12:35
 6/11 anonim ***** válasza:

A "Win" szó még mindig győzelmet jelent, és nem azt, hogy a gazdag gyerekek mindent megvehetnek. Egyetlen olyan nyugati PC-s vagy konzolos multiplayer játékot sem ismerek, amiben olyan tényleges, számszerű előnyt lehet vásárolni, amit egy ingyenes játékos nem szerezhet meg. Egyet sem.

Telefonost, böngészőst ismerek egy párat.

2015. dec. 30. 22:11
 7/11 anonim ***** válasza:
#5: A Battlefield Heroest egy éven keresztül játszottam, egyetlen fillért sem költöttem rá soha, és mégis szinte minden meccsen az első három játékos között voltam. Akkor milyen Pay to winről beszélünk? Hogy ruhákat lehetett venni a store-ban? Attól még senki sem nyert meg egy meccset sem.
2015. dec. 30. 22:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Aha értem. Tehát azt mondod h az alap tnt ugyanolyan mint a tank buster illetve az alapfegyver megegyezik a lazer/super/uber fegyverekkel.. ráadásul akinek van pénze az vehet tonicot meg stb...
2015. dec. 30. 22:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Igazából sorolhatnám még h miért p2w a játék... de erre van a google. 4 évet játszottam vele. Rengeteg accom volt, de csak egyre töltöttem pénzt, és meglátszott a teljesítmény különbség:)
2015. dec. 30. 22:39
 10/11 A kérdező kommentje:

Ja és még ott van a payday2. Keress rá ha nem ismered. Most már az is pay2win lett, de mivel PvE a játék, ezért nem vészes.

Röviden h miről beszélek: készítők bevezetették a microtransactiont mint pl. Amit a cs go ban látunk, de!!!! Itt a skinek mellett atat boostokat is kapunk a fegyverre!! Hát nem p2w?

2015. dec. 30. 22:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!