Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » FIFA 16 irányítását hogy...

FIFA 16 irányítását hogy tudnám megcsinálni?

Figyelt kérdés

PC-n játszok a FIFA 16-al, billentyűzettel irányítom az egészet. Most vettem egy kontrollert a jobb irányítás és a többszemélyes mód miatt.

Viszont ahogy csatlakoztattam a kontrollert, valamit nagyon elállíthattam, vagy elállt az irányításon, nem tudom. A helyzet az, hogy a "k", mely az indítás (hosszú passz), és az "a" ami a beadást jelentette teljesen eltűnt. Akármire állítom át, nem működik, abszolút nem reagál semmit.

Sajnos nem tudom megnézni a beállításokat, mert a játékban nálam csak lengyel és orosz nyelv van.

Valaki esetleg tudna segítséget nyújtani?

2016. jan. 4. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
hát akkor inkább englis nyelven játsz
2016. jan. 4. 19:51
 2/3 anonim ***** válasza:
de ezt igy kapásból nem tudom mi lehet bisztos ahogy mondod elállítottál valamit azt javaslom tőlts le egy angol nyelvű verzíót és akkor könnyeb lesz beállítani de lehet hogy vissza is áll alapból
2016. jan. 4. 19:52
 3/3 A kérdező kommentje:

De ha letöltöm akkor online nem tudok játszani, csak az eredetivel.

Nincs angol nyelv a játékban, Lengyelországból van...

2016. jan. 4. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!