Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Lord of the Rings Online...

A Lord of the Rings Online játékban hányas szintig lehet felfejlődni teljesen ingyenesen és milyen a játékélmény teljesen ingyenesen, bármilyen fizetés nélkül?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a játék de nem fizetnék érte pénzt, van annak jobb helye, és ezért kérdezem, hogy ingyenesen meddig lehet benne fejlődni és mennyire élvezetes fizetés nélkül a játék?

2016. jan. 3. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Régen játszottam vele, azt hiszem 20 lvl-ig vannak questek, aztán a többit megkell venned ( vagy kifarmolhatod úgy emlékszem, de annak semmi értelme). Én nagyon csalódott voltam, mert imádom a lotr-ot a játék is tetszett, de fizetés nélkül nem érsz el benne semmit.
2016. jan. 3. 14:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Az #1-es rosszul emlékszik.

Ingyenes játékosként is el lehet érni a 100. szintet (jelenleg ennyi a max.). Játék közben a feladatok teljesítéséért (ölj meg 100 orkot, fedezd fel Völgyzugolyt, használd az XY skillt 50-szer,stb) TP-t (Turbine Point) lehet kapni, és ebből lehet a LOTRO Store-ban vásárolni.

Egészen Móriáig bármelyik területen bóklászhatsz, harcolhatsz, bányászhatsz, de így igencsak lassú és unalmas lesz a fejlődés. Előbb-utóbb muszáj lesz úgynevezett Quest Pack-okat vásárolnod, amik az adott területhez kapcsolódó küldetéscsomagok. Ha több karakterrel is gyűjtögeted a TP pontokat, simán lehetséges ingyen megszerezni az összes kiegészítőt (Mória, Vasudvard, Rohan, Helm-szurdok) és elérni a maximális szintet, de ehhez sok idő és türelem kell. Ha figyeled a LOTRO Store akcióit, időnként 50-75% kedvezménnyel lehet megvenni a Quest Pack-okat és kiegészítőket.

Útmutató ingyenes játékosoknak a TP gyűjtéshez és Quest Pack-okhoz:

[link]

Nekem még mindig az egyik kedvencem a LOTRO, mégpedig a története, a hangulata és a felnőtt játékos-közösség miatt. Sokan mondják, hogy halott a játék, nem játszik vele senki, de ez egy marhaság, egyszerűen csak azért nem lehet senkivel találkozni a városokon kívül, mert óriási a világ. De hamarosan jön a szerver-összevonás, azután lesz nép rendesen (az Evernight-ra gyere, az az európai általános angol nyelvű szerver).

2016. jan. 3. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!