Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire tartjátok hülyeségnek...

Mennyire tartjátok hülyeségnek azt hogy egy videójátékra költsön az ember?

Figyelt kérdés
A World of Tanks nevű játékkal szoktam játszani mostanában amennyit csak tudok vagy amikor a kedvem tartja. Néha azonban szoktam benne vásárolni egy játékbeli fizetőeszközt (goldot) meg néha prémium napra is előszoktam fizetni és ezek mind igazi pénzbe kerülnek. Tudom ezt elég sok ember hülyeségnek tartja mert hogy "Pay to win" (fizess hogy nyerj) meg hogy egy virtuális dologra költök pénzt, de nekem ez egy hobbim, szeretem ezt csinálni. Más ember meg cigire szokott csomó pénzt költeni azonban azokat nem szólják le ennyire. Pedig az is egy kikapcsolódási termék mint ez. Szóval nektek erről mi a véleményetek?

2015. nov. 22. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen alapon aki tizenezerért vesz új videojátékot, mitől józanabb? Vagy aki megveszi a huszon, harmincezres gyűjtői kiadást? Vagy aki több százezres gamer PC-t vesz, vagy megvesz egy konzolt 1-2 játék miatt.

Én nem ítélem el, én War Thunderrel játszom és vettem már én is goldot meg prémium tankot. Persze nem költök erre heti szinten, de most hébe-hóba költeni rá, szerintem nem szentségtörés.

És igen, aki napi szinten elfüstöl egy doboz cigit, az heti szinten elkölt rá 7-10 ezer Ft-ot. Úgy hogy nem hülyeség videojátékra költeni, mert 1. A te pénzed, arra költöd, amire akarod. 2. Senkinek semmi köze hozzá, hogy te mire költöd a pénzed.

2015. nov. 22. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy cseppet sem tartom hülyeségnek. Egy termékért, szolgáltatásért teljesen természetes, hogy fizetünk.
2015. nov. 22. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát amég ésszerű mennyiségű pénzt költessz rá, addig nincs ezzel baj. Mindenkinek kell valami hobbi, ha téged ez köt le, akkor csináld csak! :) És abban igazad van, hogy értelmesebb dolog erre költeni, mint cigire. Csak vigyázz, Nehogy elszaladjon veled a ló!
2015. nov. 22. 20:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Tudtam hogy nem velem van a baj, azonban akiket volt szerencsém megkérdezni, azok nem költenek ilyesmikre, ezért nem nagyon tudták érteni hogy miről beszélek. nagyjából annyi jöhetett le nekik hogy valami értelmetlen hülyeségekre költöm a pénzem :D de jól esett ilyen velem együttértő kommenteket olvasni. :)
2015. nov. 22. 21:06
 5/8 A kérdező kommentje:
*eggyütérző* :D
2015. nov. 22. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Ha valódi tartalomra (pályák, küldetések, járművek, stb) költesz, az teljesen normális. Az elmebaj nálam a skineknél kezdődik: hogy valaki több ezer forintot fizet azért, hogy egy pár pixeles emberke kék helyett piros legyen, vagy azért, hogy a puskáján halálfejes minta legyen, azt sosem fogom megérteni.
2015. nov. 22. 23:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Viszont ajánlom, hogy a játékbeli értékét váltsd át valódi pénzbe, mert a szemed annyit lát, hogy elköltöttél mondjuk 5000 goldot, de az lehet, hogy a valóságban pl. 6-7 ezer Ft. Volt nekem is egy kattanásom, hogy kell egy tank a War Thunderben, de amikor kiszámoltam, hogy Forintban majdnem 7k, na akkor azt mondtam, hogy ezt nem. Majdnem egy teljes játék ára, én meg veszek egy szem tankot. Oké, hogy elsősorban a fejlődést fizeted meg, mert gyorsabban lapátolod össze a szükséges pontokat, na de 7 ezerért?

Úgy hogy tényleg, jó a játékban vásárlás, de megmaradva a józan ész mezején.

2015. nov. 22. 23:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

normalis dolog hogy koltesz ra, meg egy ingyenes jatekban is, ezzel tamogatod a fejlesztoket. en is vettem war thunderben garazst, premium jarmuveket meg skinneket foloslegesnek tartom.

mindenki ugy kolt a hobbijara ahogy akar.

szerintem az a szanalmas aki nem hajlando mas munkajat megfizetni es 24/7 torrentezik...

2015. nov. 23. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!