Mennyire tartjátok hülyeségnek azt hogy egy videójátékra költsön az ember?
Ilyen alapon aki tizenezerért vesz új videojátékot, mitől józanabb? Vagy aki megveszi a huszon, harmincezres gyűjtői kiadást? Vagy aki több százezres gamer PC-t vesz, vagy megvesz egy konzolt 1-2 játék miatt.
Én nem ítélem el, én War Thunderrel játszom és vettem már én is goldot meg prémium tankot. Persze nem költök erre heti szinten, de most hébe-hóba költeni rá, szerintem nem szentségtörés.
És igen, aki napi szinten elfüstöl egy doboz cigit, az heti szinten elkölt rá 7-10 ezer Ft-ot. Úgy hogy nem hülyeség videojátékra költeni, mert 1. A te pénzed, arra költöd, amire akarod. 2. Senkinek semmi köze hozzá, hogy te mire költöd a pénzed.
Viszont ajánlom, hogy a játékbeli értékét váltsd át valódi pénzbe, mert a szemed annyit lát, hogy elköltöttél mondjuk 5000 goldot, de az lehet, hogy a valóságban pl. 6-7 ezer Ft. Volt nekem is egy kattanásom, hogy kell egy tank a War Thunderben, de amikor kiszámoltam, hogy Forintban majdnem 7k, na akkor azt mondtam, hogy ezt nem. Majdnem egy teljes játék ára, én meg veszek egy szem tankot. Oké, hogy elsősorban a fejlődést fizeted meg, mert gyorsabban lapátolod össze a szükséges pontokat, na de 7 ezerért?
Úgy hogy tényleg, jó a játékban vásárlás, de megmaradva a józan ész mezején.
normalis dolog hogy koltesz ra, meg egy ingyenes jatekban is, ezzel tamogatod a fejlesztoket. en is vettem war thunderben garazst, premium jarmuveket meg skinneket foloslegesnek tartom.
mindenki ugy kolt a hobbijara ahogy akar.
szerintem az a szanalmas aki nem hajlando mas munkajat megfizetni es 24/7 torrentezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!