Nincs valaki olyan srác, akinek megvan a Mortal Kombat X?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nem vagyok egyáltalán játék fan, de annyi videót néztem már róla és egyszer úgy kipróbálnám már csak a környezetemben senkinek nincsen xBoxa. :D Amúgy jó játék akinek megvan attól kérdezem? Vagy van jobb verekedős is ennél? Köszi. f 212015. dec. 29. 14:38
1/2 anonim válasza:
Van gépre,ha elmondod milyen a géped,megmondom menne e neked. Vedd meg vagy torrenteld le. :D
2/2 anonim válasza:
21 évesen ilyen fogalmazás? azért az kemény :D
Ha bejönnek a verekedős játékok, megéri az árát, nekem annyira nem tetszett. Egyéb iránt meg le lehet torrentezni gépre is, ha elég erős hozzá ki tudod próbálni, hogy megéri-e neked megvenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!