Detektív/Misztikus/Relytélyes játékot keresek. Milyenek vannak?
Figyelt kérdés
Hogy pontosan kifejtsem mire gondolok nagyon szeretem a detektív filmeket ahol vagy bűncselekmény/gyilkosság vagy valamilyen rejtély történik és a főhős vagy főhősök ezt derítik ki. Ilyen játékokat keresek PC re aminek nagyon jó története van.Nem feltétlenül gyilkosság mindenféle misztikus sci-fi vagy bármi érdekel csak a története legyen ütős2015. dec. 29. 00:41
1/5 anonim válasza:
LA Noire, Murdered: Soul Suspect, The vanishing of Ethan Carter,
Hírtelen ez a három ugrott be.
3/5 anonim válasza:
Van egy régi játék, aminek a grafikája elég gyenge.
Alapvetően egy ügyességi játék,amiben egy betörő vagy és több helyre kell betörnöd. A városban mindig éjszaka van, amit nagyon furcsáltam,de a játék vége felé kiderült,hogy miért... :DD
Az a kategória volt, amikor az ember csak néz maga elé,hogy ez most komoly?
Szóval nem igazán az, amit keresel, de én jól elszórakoztam vele: The Sting! avagy A nagy balhé
4/5 A kérdező kommentje:
Murdered: Soul Suspect, The vanishing of Ethan Carter, -t már játszottam de az LA Noire -vel még nem bár amiket hallottam korábban aszt hittem olyan Maffia féle játék de akkor megnézem.
3.-kommentelő hát azért megnézem a te ajánlatod is ;)
2015. dec. 29. 10:21
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem hasonlít a Maffia játékhoz az L.A. Noire. Ebben te egy nyomozó vagy és különböző ügyeket kell megoldanod, de nem úgy, mint a többi hasonló játékban, hanem itt rendesen rájuk kell bizonyítanod a bűntettet, nézned a reakciójukat és megállapítani mikor hazudnak (hiába van elég jól kidolgozva az arc mimika még ígyis nehéz sokszor megállapítani tényleg hazudik-e vagy sem), stb. Lényegében az egyik legkomolyabb detektíves játék a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!