Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS:GO néhány perc játék után...

CS:GO néhány perc játék után becrashel. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

Néhány napja még nem volt semmi gond a játékkal, aztán tegnap mikor játszottam, egyszercsak fekete csíkok ugráltak a játéktérben, mintha megnyújtott object-ek lennének, rá 1-2 percel meg becrashelt a játék. Nem ír ki semmi hibaüzenetet, csak ledobja tálcára és nem tudom visszanyitni, csak ha összeomlasztom és újraindítom.

A géppel nincs gond, 8GB RAM, 4 magos processzorral, meg 1GB NVIDIA videókártya eddig simán vitte, gond nélkül.

A legfurább az, hogy amióta a CS:GO crashel, azóta a Portal 2-nél szintén ugyanazt csinálja, ugyanúgy fekete csíkok, aztán crash.

Nem Steam-es játékokkal nincs gond.

Mi lehet a probléma?

2015. dec. 28. 14:11
 1/5 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=f3wd4k4fFzk

Pontosan ez történik mostmár mindegyik játéknál és kb 2-3 perc után becrashel.

2015. dec. 28. 17:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Videokártya probléma szerintem.
2016. jan. 2. 20:51
 3/5 A kérdező kommentje:

Megnéztem programmal a hőmérsékletét, a ventillátorok teljesítményét, az órajelét; monitoroztam is és 40 Celsius fölé aligha ment még crasheléskor sem a hőmérséklet.

Ami furcsa az az, hogy kétszer lerendereltem egymás után 1080p, 5 perces videót és minden hiba nélkül lefutott a renderelés, akkor is néztem a hőmérsékletet, meg teljesítményt és akkor sem volt semmi különös fizikailag.

Nem lehet, hogy szoftvees a hiba (3 éves a videókártya, NVIDIA Geforce GTX 560ti)?

2016. jan. 5. 07:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Akár.

Rakj fel akkor egy régebbi DRIVERT.

De, ha még mindig csinálja, akkor szerintem VRAM hiba.

Semmi köze a hőmérséklethez.

2016. jan. 5. 15:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Megoldottam.

Nem volt baj a videókártyával. Az NVIDIA kiadott rá egy drivert, ami valahogy overclock-olta a GPU-t. MSI Afterburner-rel underclockoltam és úgy néz ki megoldotta a problémát.

Csak gondoltam leírom, hátha valaki hasonló hibával találkozik.

2016. jan. 15. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!