Hori tac4-et lehet Magyarországon kapni?
(hori Tactical assault commander)
Ha valaki külföldi oldalról rendelt akkor az elmondaná a tapasztalatait?
Illetve ha valaki tud bármi megoldást ps4-hez bill.+egérre azt is szívesen várom.(vegyél pc-t válaszokat hanyagoljuk légyszi)
Hát, ha nincs a háznál semmilyen PC, akkor nem tudok jobbat ajánlani. Ha lenne, akkor a CronusMAX PLUS-t ajánlanám, amivel bármilyen billentyűzetet, egeret kontrollert, kormányt használhatsz PS4-en:
Sajna a használatához mindenképpen kell egy számítógép.
A Hori Tac 3-at próbáltam, az egy kalap sz** volt (igénytelen, pontatlan, gagyi), talán a 4-es verzióra összeszedték magukat- bár, ahogy azt az egeret elnézem, nem valószínű.
Nincs semmi gépigénye, egy 10 éves laptop is elég neki.
A CronusMAX Plus (a továbbiakban CMP) USB dugóját bedugod a PS4 egyik USB aljzatába.
Bedugod az egeret és billentyűzetet a PC-be.
A PC-t egy mini USB kábel segítségével (a CMP dobozában is van egy) bedugod a CMP oldalsó aljzatába (a nagy USB aljzat a kontrollerekhez való).
https://www.youtube.com/watch?v=JBrVkhTTtlQ
Ezután jön a neheze: a CMP-hez adott szoftverben igényeid szerint be kell állítanod, az egér hogyan emulálja az analóg kar mozgását. Nekem eltartott vagy 2 óráig...
Úristen:"D
Sajnos nekem ezekhez pont nincs türelmem de nembaj azért köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!