Fifa 16 Probléma?!
Figyelt kérdés
A fifa 16-ot telepítettem fel, viszont először létre kellett hoznom egy origin fiokot. Ott beírtam, hogy 2000-ben születtem tehát 15éves vagyok. Viszont mikor onlinezni szerettem volna a fifában azt írta, hogy túl fiatal vagyok ahoz hogy az online játékrészt is használjam, vagy valami hasonló. De itt van pontosabban a hiba üzenet: Thank you for your interest, we're sorry but you are not eligible to use EA's online features due to an age restriction. Kérem valaki segítsen, mert drága volt ez a játék ahoz, hogy ne tudjak vele onlinezni!2015. dec. 24. 23:30
1/7 anonim válasza:
Hm, ez elég érdekes, mert a játék pegi 3, vagyis 3 éves kortól.
Viszont a multi meg pegi 16, mert lehetnek károm kodások az ellenfél részéről stb. Egyébként igen, a beállított kor miatt nem akarja engedni a játékot multiban.
Amúgy meg belépsz Originba, bal felső sarok Origin - Fiók és biztonság - Alapadatok (szerkesztésre rámész), átírod az évszámot kisebbre és mehetsz is. Én 18+t ajánlanék beállítani, hogy ne kukacoskodjon.
2/7 A kérdező kommentje:
Bal felül csak az alkalmazásbeállítások vannak. Valószínűleg ennyire nem hülyék az originesek, direkt megcsinálták, hogy nekünk ne lehessen azt állítani.
2015. dec. 25. 00:09
3/7 anonim válasza:
NEM az alkalmazás beállítások kellenek, hanem a fiók és biztonság, ami ott fityeg alatta.
Nálam így néz ki:
Origin - fiók és biztonság - rólam - alapadatok - szerkesztés
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem csak alkalmazás beállítások vannak mivel kiskorú fiókom van. Nincs sehol máshol beállítás csak az ott, néztem már sokszor.
2015. dec. 25. 01:10
5/7 anonim válasza:
akkor kivárod amíg eléred a korhatárt :)
6/7 anonim válasza:
Ezt már többen be-ették.Sajna kell várnod 1 évet!
7/7 anonim válasza:
Velem ugyanez volt tavaly karácsonykor. Apám felhívta az ügyfélszolgálatot, hogy véletlenül rossz születési dátumot adott meg. Ezután regisztráltunk újra az originbe, és kaptunk egy új termékkódot, a másik fiókból viszont kivették a Fifa-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!