Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vannak még olyan agar. Io...

Vannak még olyan agar. Io játékosok, akik nem csak azon sírnak, hogy mindenki megeszi őket, hanem tudnak játszani is?

Figyelt kérdés

Igaz, nem nagyon szoktam csapatban játszani, de szívesen játszanék valakivel, mivel már kezd zavarni, hogy mindenki csak fújolja a csapatokat, ahelyett, hogy harcolna ellenük.

Én szeretem a kihívásokat, ezért egyedül szoktam játszani, altalaban sikerrel, de most szivesen kiprobalnam valakivel, ha lenne hozzá kedve... •↓•

2015. dec. 23. 23:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi lesz a neved hogy felismerjelwk:3??
2015. dec. 28. 17:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Velem mehet, ha szeretnéd... Bár én sem vagyok valami profi. Amúgy nagyon nehéz a teamerek ellen egyedül harcolni. Ahhoz nagyon Jumbo és Target Engineer ért, meg maximum Wun Wun. Amúgy nincs semmi baj a teamerekkel, csak ne FFA-n és Experimentalon csinálják, hanem Party módban.
2016. júl. 26. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!