Sims 4-ben meghízott a simem. Mit tegyek, hogy újra "sovány" legyen? :D olyan csúnya így szegényke. SOS
Figyelt kérdés
Egyszer láttam, hogy valahogy lehet vissza fogyasztani a simeket. Lécci segítsetek2015. dec. 23. 14:48
1/12 anonim válasza:
Nekem sims3 van és ilyenkor edzeniük kell.
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, Azt próbáltam, de a mérete nálam megmaradt inkább csak az izmai nőttek, ami egyre undibb :D
2015. dec. 23. 15:24
3/12 A kérdező kommentje:
Valahol láttam, hogy megitattak a simmel egy "italt" és újra sovány lett. Csak azt nem tudom mit is hogyan kell.
2015. dec. 23. 15:28
4/12 anonim válasza:
Használhatsz csalást, sims wikia-n rajtavan
5/12 anonim válasza:
Insta lean a poti neve, amit meg kell itatni vele. Az életpontos jutalmak között van. De ezzel nagyon satnya lesz szegény.
6/12 anonim válasza:
Előző vagyok. Egyébként én úgy szoktam "lefogyasztani" őket, hogy beírom a "testingcheats true" csaláskódot, aztán a "cas.fulleditmode" kódot. Ezután mikor rámész a szekrényre, vagy a tükörre, hogy meg tudd változtatni a ruhájuk/hajuk a családkészítőbe jutsz, vagyis mindent tudsz rajtuk változtatni. Pl a testalkatukat.
7/12 A kérdező kommentje:
Húú. Nagyon köszönöm, sikerült :)
2015. dec. 25. 17:42
8/12 Bori 23 válasza:
Csak futógéppel fogynsk, de akkor is nagyon sokat kell futniuk, vagy az insta lern (asszem így írják, javítsatok ki ha nem) potit is megveheted boldogságpontokért, de akkor az izmai is eltűnnek.
9/12 anonim válasza:
A cas.fulleditmode beírásához nem szükséges előbb beírni a testingcheats on-t! Tudom, mert sokszor használom. :DD
Csalás nélkül úgy szoktam őket lefogyasztani, hogy csak akkor engedem, hogy egyenek, ha már nagyon éhesek, és akkor is kb. csak salátát esznek. + sok edzés
10/12 anonim válasza:
Épp úgy ahogy az életben is, hiszen ez egy szimulátor, egyen diétás kajákat, saláták, stb, és járjon futni, futógép is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!