Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed 3 csak nálam...

Assassin's Creed 3 csak nálam csúnya, vagy alapból?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, semmi konkrét bajom nincs a grafikával. Nem vagyok grafika majom, nem különösebben érdekel. Viszont szeretem mindig a maximumot kihozni a gépemből. Felhúztam maxra FullHD, de nem néz ki olyan jól mint a videókban. Az arcok zavarba ejtően realisztikusak, de pl. az erdő, a fű, mind borzasztóan "recés" és gagyi sprite-kból áll.

Alapból így néz ki a játék?

2015. júl. 28. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Nem hinném, hogy rendesen működik neked az a játék. Elég erős hozzá a géped? De az is lehet, hogy rossz helyről töltötted le.
2015. júl. 28. 14:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha minden max-on van, mégsem tetszik, akkor erre való a SweetFX. Keress magadnak olyan beállításokat ami tetszik és rakd a játékba:

[link]

2015. júl. 28. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez pl nem rossz:

[link]

Vagy ez:

[link]

2015. júl. 28. 14:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket!

A Uplay-nél nem hinném hogy lenne jobb hely a letöltésre, eredeti.

GTX 750 Ti-m és i3 4160-as processzorom van, 8 GB RAM-al. Nem hiszem hogy ez a baj.

Igazából jobban rákerestem, máshol se sokkal szebb. Ugyanolyan gagyi sprite-kból áll a fű, alacsony textúrákkal stb. Ezt a programot lehet kipróbálom. :) Mentek a zöld kezek.

2015. júl. 28. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is szinte minden játékba berakom.

És ha nem találok olyat ami tetszik, akkor csinálok magamvak saját sweetfx projectet.

Ahhoz a sweetfx configurator program kell és akkor nem csak már létező preset -eket tudsz berakni, hanem készíthetsz is vele.

2015. júl. 28. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!