Assassin's Creed 3 csak nálam csúnya, vagy alapból?
Félreértés ne essék, semmi konkrét bajom nincs a grafikával. Nem vagyok grafika majom, nem különösebben érdekel. Viszont szeretem mindig a maximumot kihozni a gépemből. Felhúztam maxra FullHD, de nem néz ki olyan jól mint a videókban. Az arcok zavarba ejtően realisztikusak, de pl. az erdő, a fű, mind borzasztóan "recés" és gagyi sprite-kból áll.
Alapból így néz ki a játék?
Ha minden max-on van, mégsem tetszik, akkor erre való a SweetFX. Keress magadnak olyan beállításokat ami tetszik és rakd a játékba:
Köszönöm a kommenteket!
A Uplay-nél nem hinném hogy lenne jobb hely a letöltésre, eredeti.
GTX 750 Ti-m és i3 4160-as processzorom van, 8 GB RAM-al. Nem hiszem hogy ez a baj.
Igazából jobban rákerestem, máshol se sokkal szebb. Ugyanolyan gagyi sprite-kból áll a fű, alacsony textúrákkal stb. Ezt a programot lehet kipróbálom. :) Mentek a zöld kezek.
Én is szinte minden játékba berakom.
És ha nem találok olyat ami tetszik, akkor csinálok magamvak saját sweetfx projectet.
Ahhoz a sweetfx configurator program kell és akkor nem csak már létező preset -eket tudsz berakni, hanem készíthetsz is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!