Miért lesz egyre szarabb az Assassin's Creed?
A leírásodtól függetlenül az AC már egy tömegjáték. Ha belegondolunk, durvább tendenciában adják ki mint a CoD-ot. CoD-ból évente 1 van, AC-ből 5 év alatt 9 (!) epizódot adtak ki PC-re. Ebből kettő rövid DLC, de akkor is.. A Ubisoft egy nagyon egyszerű üzletpolitikát követ: Mindent megteszünk, hogy a lehető legszélesebb játékoskört megszerezzük, és ha valami bevált, azon nem változtatunk addig, amíg meghozza a megfelelő bevételt. Az uborkasoft minden egyes sorozatát belangyította. Az első kőkemény lopakodós (bár kissé monoton) AC után már csak az akciódús emészthető részek jöttek, a Rainbow Six sorozat árkád lett, a Ghost Recon sem kőkemény taktikai játék már, a Splinter Cell sorozat Conviction részének már semmi köze az eredeti epizódokhoz, a Blacklist is amolyan felemás produktum.. Fel kell hígítani mindent, hogy a fiatalabb korosztály is érvényesülhessen, és a program komplexitása ne vegye el a kedvét a játékostól. Az értelemszerű akciójáték mindenkinek megfelel, nincsenek már szélsőséges mozdulatok.
Én szeretem az Assasin's Creed játékokat, igaz még csak 4 részt vittem ki. A harmadikat a közepénél abba hagytam, annyira kidolgozatlan és bugos volt az egész. Amúgy ha egyik sem tetszett, akkor miért csak az előző kettőt szidod, ha előtte még volt XY rész, ami szintúgy nem jött be?
Miért, a III, a Black Flag meg a Rogue Észak-Amerikában / Karib térségben játszódik. Az első rész is arab földeken játszódik, alapvetően nem olyan sok az európai rész eddig.
Amúgy szerintem nem szar az AC széria, szimplán neked nem tetszik a műfaj, mint ahogy írtad is.
Nekem sem jön be minden AC rész, a III, a Black Flag, meg a Rogue tetszenek, a többi úgy kimondottan nem érdekel, de attól még nem szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!