Létezik e olyan játék, amiben lehet építkezni-átalakítani, autót vezetni, és egyéb az élethez hasonló dolgokat csinálni?
Konkrétabban kifejezném, a 3 fő pont:
- Építkezés-Átalakítás-Rombolás (épületek, területek stb.)
- Autó/Motor/Repülőgép/Hajó vezetése
- Gazdasági forgás (ezalatt értem a pénzt, vétel-eladások stb.)
A felső három a legfontosabb, viszont ha ez kiegészül egyéb kisebb hétköznapi dologgal, mint pl. elhasználódás, koszolódás, törés, természeti jelenségek (eső,hó,köd stb.), idő előrehaladása az már csak hab lenne a tortán.
Továbbá. A kérdést azért írtam ki, hogy érdeklődjek. Van e ilyen vagy hasonló játék?
- Minecraft
- GTA sorozat
- The Sims sorozat
Ezt a hármat ismerem. Játszottam velük. De, talán úgy tudnám a legjobban kifejezni kérdésem, hogy ennek a 3 játéknak az "ötvözete" durranna nagyot. Vélhetően eddig nem találtam ilyet, azért kérdezlek titeket, több szem-többet lát.
(A normális válaszokat megköszönöm. Viszont (mások által feltett kérdések válaszai alapján, akik azt szeretnék tanácsolni, hogy keljek fel a számítógép elől és máris minden leírt dolog adott, azokat máris megnyugtatom, hogy ne aggódjanak miattam, túl sok időm nem jut a számítógépes játékokkal foglalkozni, mert a munka és tanulás eleget vesz el. :) ) Köszönöm.
latom meg nem erkezett valasz...
ezert valaszolok de nem biztos hogy a legjobbat
-Mondjuk a Sims (ott van rablas , epitkezes is, akar meg rombolas is , auto is van amit vezethetsz (attol fugg melyik Sims van meg neked )
-
-vagy beirod a computerbe hogy : Club Marian
(ott vezethetsz, baratkozhatsz, rombolhat ha akarsz)
-
-vagy GTA V = Ebbe a jatekba mindenfelet csinalhatsz (meg epitkezhetsz is )
a gta 5 az egy vilagjatek
cask...tudni kell jatszani vele :)
remelem segithettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!