Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Life is strange-hez hasonló...

Life is strange-hez hasonló játék?

Figyelt kérdés
Kijátszottam. Sajnos vége lett. Most jelenleg úgy vagyok, hogy legszívesebben újrajátsznám az egészet előlről, úgy mintha még nem játszottam volna ki. Sajnos ez nem lehetséges, úgyhogy olyasmi játékokat keresek amiben ilyen jó történet van, hogy leülsz a gép elé, és nem akarsz felállni :)
2015. dec. 20. 01:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Kicsit régebbi a Fahrenheit c. játék, nagyon hangulatos, de régi játék, így ne várj mai szintű grafikát .)

D4: Dark Dream Dont Die - ez ami talán a legjobban hasonlít a LiS-hez.

Dreamfall játék, azthiszem ebből több is van, de most nem biztos, ez is kicsit hasonlít a LiS-hez, csak itt nem időt utazol, hanem világok között.

Esetleg ha netán nem ismernéd őket akkor ott vannak a Telltale féle játékok, az is döntéshozósdis, azok közül csak egyet játszottam, a Wolf Among Us-t amit én személyszerint ajánlok, mert a képregényes grafika miatt nagyon megéri, számomra látványos volt.

2016. jan. 7. 03:52
 2/2 BrekiX ***** válasza:
Talán a Walking Dead a grafika és a döntéshozás miatt.
2016. szept. 13. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!