Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudtok olyan játékot ami...

Nem tudtok olyan játékot ami hasonló mint a ranbow six siege?

Figyelt kérdés
Tehát az lenne a lényeg hogy ilyen kommandós-terrorista dolog legyen legyenek benne különböző fegyverek(tehát nagy választék) és ne legyen nagy a gépigénye, és ha lehet akkor ingyenes is legyen de azt már nem várom el mert manapság egy normális játék se ingyenes(vannak kivételek).

2015. dec. 6. 10:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Kb minden multiplayer fps erről szól. Viszont ez sokkal taktikusabb azoknál.
2015. dec. 6. 10:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó igen, de ez mégis másabb... nem csak az, hogy a taktika jobban kell hozzá de itt lehet falazni, falat lebontani és még sorolhatnám még sok más multis fps-ben egyáltalán nem áll ilyen rendelkezésünkre ilyen lehetőség. Engem a Siege-ben pont ez fogott meg, hogy a falazás, deszkák használatával olyan helyeket vagy területeket lehet létrehozni amit biztonságosan fedezhetsz szóval te magadnak építed meg azt, hogy honnan fogsz lőni, és ez még semmi. Az, hogy ilyen sok fegyver áll a rendelkezésünkre még tovább növeli a játékélményt mert tényleg sok variációt tudsz így összepakolni, így nehezebben unod meg magát a játékot.
2015. dec. 6. 10:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Talán a Swat 4, de én annak csak a Singleplayer módjával játszottam.
2015. dec. 6. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!