Trackmania Turbo?
Figyelt kérdés
Vélemény? Megéri megvenni majd? Úgy értem hogy szerintetek mennyire lesz népszerű?Vissza fogja e adni mint régen mikor tele voltak a magyar szerverek is. Mai napig TM United Foreverezek ott nincs már nagy élet.De letöltöttem TM 2 Stadiumot ilyen 48 órás próbaverziót.De ahogy elnéztem a szervereket nem sok élet van ott.Tudom hogy én döntöm el hogy megveszem e majd csak a ti véleményetek is érdekel :) Inkább olyan írjon aki játszott vagy játszik Trackmaniával.2015. dec. 17. 07:54
1/1 Balogh Menyhért Bend válasza:
Én személy szerint az árát sokallom kicsit, de szép a játék, és régóta várok valami hasonlóra, ha esetleg a Ubisoft tart egy beta-t akkor mindenképp kipróbálom, és gondolkodom a megvásárlásán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!