Ez a videó kártya mennyire számít jónak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Éppen gépösszerakás előtt vagyok szóval nem tudom mennyire felelne meg ez a videókártya a mai játékokra :)
Asus GTX 960 Turbo
És igen mindenféleképpen GTX-et szeretnék venni, nem R9-est
ebben az árkategóriában és ez lenne az ami beleférne a keretbe :)
Szóval a segítségetekre lenne szükségem hogy ez mennyire lenne elég? :)
#videokártya #gtx 960 turbo
2015. nov. 5. 19:16
1/7 anonim válasza:
vazze de fehér.
Amúgy 2 gbosból erősebb a 960, de 4gbosból r9 380nál van több fps-es.
Én mondjuk MSI-t vennék:
Nekem már bevált.
2/7 A kérdező kommentje:
Ezzel annyi a bajom, hogy csak DX 11-et támogat...különben én is ezt venném :/ és azért ezt szeretném venni hogy menjen majd a fehér gépházhoz és a fehér ramokhoz :D
2015. nov. 5. 19:37
3/7 anonim válasza:
egyetlen 960 sem támogatja a dx 12-t de ne zavarjon. Még a gtx 980 se XD
4/7 A kérdező kommentje:
De akkor a leírásokban miért van mindenhol feltűntetve a DX 12? sőt még a dobozon is
2015. nov. 5. 19:57
6/7 anonim válasza:
Ennyi pénzért már tényleg tudsz venni jobb videókártyát. Az újabb játékokra (DX12-ből gondolom újabbak játékokkal akarsz majd játszani a jövőben) kevés lesz amúgy is a 2GB, mivel már egyre jobban térnek át a 4 meg 8GB-ra.
7/7 A kérdező kommentje:
És akkor ez esetben milyen videó kártya az ami megfelelő lenne kb 60.000-65.000 forintig?
2015. nov. 6. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!