Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » FPS pc játék kedvelők?

FPS pc játék kedvelők?

Figyelt kérdés
Ti is mindig újratöltitek a fegyvert,még akkor is ha nem fogyott ki a tár?Nem tudom,de én ha egy-két golyót is kilövök,és nincs több ellenfél,rögtön az R gombot nyomogatom,ti is így vagytok vele?

2015. dec. 15. 14:25
 1/9 anonim válasza:
mindenki így csinálja :DD
2015. dec. 15. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha olyan játékkal játszom ahol minden sarkon akad lőszer akkor igen.
2015. dec. 15. 14:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Aha,de szerintem az mindegy,hogy akad-e lőszer vagy sem,hiszen ugyanannyi lőszered van,ha újra töltesz,ha nem.Nem igaz?
2015. dec. 15. 14:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak persze nincs teljesen tele a tár,hiányzik belőle pár golyó,de épp ezt kérdeztem,hogy ti is újratöltitek? :D:D
2015. dec. 15. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, mindig tárazok de csak azért hogy ne azon az 1-2 golyón bukjam a harcot. Régen volt hogy csak azért tudtak kilőni mert előtte nem táraztam és kifogytam de az ellenségnek alig maradt HP-ja szóval jól jött volna a skúló.. :D de volt olyan is h ez a tárazgatás lett a vesztem mer ugye rohangáltam mint a hülyegyere, nagy tárazásak közepette fordulok ki a sarkon és hopp, ott az ellenség, csőre töltött stukival én meg még nagyban táraztam. Bumm heccsát. -.-
2015. dec. 15. 15:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen könnyű utánpótlást találni, és hogy egész tárat cserél, vagy csak utánatölt. Van játék, ami nem darabra, hanem táraként számolja a lőszert. Pld. egy tárban van 30 lőszer, és van 3 tár tartalékod. Kilősz a tárból 10-et, és tárat cserélsz, akkor a kicserélt tárban maradt 20 lőszert elveszted. Függ attól is, hogy milyen gyors az utántöltés éps mennyire kell közben támadástól tartani.
2015. dec. 15. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, a modern játékok javarésze kiírtotta a rendes tárcserét (azaz hogy tárat számol, nem golyót). Kár érte, sokkal jobban szerettem azt a rendszert, izgalmasabb volt.

Ha golyóra számol a játék, akkor én is újratöltök 1 lövés után. :D

2015. dec. 15. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Végülis realisztikusabb ha eldobom a tárat bukom a lőszert is, oké válóságban persze ki lehet szedni a golyót a tárból de nem action közbe, és újratölteni. Ha multizok másokkal akkor szoktam inkább én töltögetni, CT-ben főleg.
2015. dec. 15. 15:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van,ezt el is felejtettem,olyankor amikor nem golyókat számol én sem töltök újra folyton.Ez ki is ment a fejemből.
2015. dec. 15. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!