Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mondanátok valamilyen jó...

Clay Morrow kérdése:

Mondanátok valamilyen jó játékokat a gyenge számítógépemre?

Figyelt kérdés

Intel(R) Celeron(R) CPU 420 @ 1.60 GHz

512MB RAM

NVIDIA GeForce 7300 LE 256.0 Mb

Half-Life/CS 1.6/Alien Vs Predator 2/Total Overdose/Sam Serious/COD1/BattleFront1942/SW-Battlefront 1,2/SW-Jedi Academy/Sims2/Halo1/PoP: WW/PoP: T2T/Manhunt/Stubbs The Zombie/Day of The Zombie/Carmageddon 2/Flat Out 2/FarCry1/Fantastic Four/Marvel Ultimate Alliance/Hulk(2008)/Twisted Metal 2/HOMM3/AOE-1-2-Mythology/StrongHold Crusader/Ultimate Spider Man/Indiana Jones and The Emperor's Tomb/MOHAA/SWAT4/Lego Star Wars/

Ezekhez hasonlóak legyenek. Köszönöm!

2015. dec. 14. 12:43
 1/4 anonim válasza:
Tetrix, Doom 2 :D XD
2015. dec. 14. 16:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Szívd más vérét, ne az enyémet.

Ha TETRIS meg DOOM-féle játékokat kértem volna, odaírtam volna, hogy lehetőleg MS-DOS játékokat ajánljatok.

Barom.

2015. dec. 14. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:

The Suffering

Deus Ex

Spiderman 3

Rogue Trooper

Area 51

Psi Ops

Second Sight

The Punisher

SW - Jedi Outcast (az Academy előzménye)

Chaser

NFS epizódik a Carbonig

Painkiller

Rise of Legends

2015. dec. 14. 18:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm második!

Neki is fogok kivéve ezeknek, majd esetleg később: The Suffering (-kissé túl beteg, de majd ki fogom próbálni, jónak néz ki)

SW - Jedi Outcast- ezt játszódtam, ha jól emlékszem Kyle Katarn-al játszól, de rohadt nehéz és idegölő volt, lehet újra előveszem.

NFS epizódik a Carbonig-sosem imádtam a NFS-t

Rise of Legends-kicsit bonyolult, de majd végső kínomban kipróbálom.

2015. dec. 14. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!