MSN-en keresztül rá tudnak tenni a számítógépemre valamilyen kémprogramot?
Figyelt kérdés
Hogyha az egyén, akivel beszéltem msn-en, küldött valamilyen fájlt pl. egy képet v. egy videót a saját gépéről, abban lehet kémprogram? Láttam egy videót arról, h van ilyen Keylogger amit le lehet tölteni a netről de ahhoz, h ezt rátegye, gondolom oda kéne engedni a gépemhez az illetőt, viszont a szóban forgó emberrel csak msn-en beszéltünk és nem személyes ismerős2011. jan. 6. 22:52
1/6 anonim válasza:
Igen rá, figyelj ha küldenek valamilyen kis progit, bele lehet rejtve egy kis keylogger, vagy spyware, de megfelelő antivirussal kiszürhető dolog!
2/6 anonim válasza:
Csak akkor, ha van annyi eszed, hogy egy sima .exe kiterjesztésű fájlt elfogadsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Videókat akart átküldeni meg egy rakás fotót
2011. jan. 7. 22:20
4/6 A kérdező kommentje:
azt hallottam vhol, h van olyan trükk, amivel az exe fájlokat jpg-nek lehet álcázni
2011. jan. 7. 22:31
5/6 anonim válasza:
Figy. Csak akkor fogadj el bármit is, ha be van csomagolova. Után meg nem csomagolod ki csak megnézed, hogy mi van benne és ha gyanús törlöd. Ennyi.
6/6 anonim válasza:
Torrent.eval.hu keresöbe be irod : Keylogger és az elsöt v másodikat letöltöd . Az pont ilyent csinál és ott kitapasztalhatod h milyen illetve hogy tudsz fel készülni ellene.Én is megnéztem és mostantol asszem komolyan veszem azt a tipikus "a file vesélyes lehet"-et mert láttam h én 14 évesen pár perc alatt összedobok egy kémprogramot akárminek álcázzva.Nem nehéz , de ne használd rosszra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!