( WoW ) Hogy kéne viselkedni raidbe, milyen itemeket lehet elvenni, miket nem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nemrég lettem meg lvl85 tehát még kezdő játékos vagyok mondjuk úgy... Nemtudom hogy raidbe mit lehetne elvenni mit nem, meg egyáltalán az alap viselkedési normát :D Válaszokat előre is köszönöm ^^2015. dec. 12. 13:09
1/5 anonim válasza:
Group Loot-ba a main specedhez való cuccra illendő csak needelni. Ha te dps- vagy de közbe van healer speced is, akkor azon a raiden csak dps-be lootolhatsz. Ha észre veszik hogy nem így teszel könnyen kihajíthatnak.
2/5 anonim válasza:
Lvl 85ön mit akarsz? Legacy Raidek fele elérhető... általában csak transmogért járnak le oda, vagy farmolni őket. 25HC FL-t 100as karakterrel lazán le lehet solozni, én mindig hívok valakit ingyen boostra, fölösleges nekem az itemek nagyrésze, ami kell neki viszi ami nem azt meg elrakom majd eladom, minimális goldért.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg tört szerveren játszik a kérdező.
4/5 anonim válasza:
Akkor is ha kezdő és friss szinten van a Catában miért megy egyből raidelni? Full értelmetlen taktika tudása nélkül és szar gearben, esetleg még szar rotával is bemenni, csak hátráltatja a raidet. HC-n szépen fel lehet gearelődni, utána kell raidelni. Eredetin már azért guild kick jár néhány komolyabb guildben ha nem hozol magaddal flaskát.
5/5 anonim válasza:
Szerintem az egész alapja a kommunikáció. Felmész pl. TeamSpeak-re, és beszélgetsz velük. Elmondod, hogy kezdő vagy, és legyenek szívesek segíteni. Mondják el a taktikát az adott Bosshoz, adjanak tippeket. Tanuld meg használni a karaktered. Legyen fogalmad róla, hogy mit mikor miért érdemes elnyomni. Szerintem kb ennyi a titka. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!