Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of tanks markers "jelölő...

Vida Sándor kérdése:

World of tanks markers "jelölő" csata közben csak kis négyzetek vannak betűk helyett, vajon milyen font hiányzik?

Figyelt kérdés

Oprendszer Ubuntu Linux. 14.04 lts

A win7-en fut rendesen, linux alatt is, de így. XVM és modok vannak. XVM és XVMSYMBOL ttf felrakva.

2015. dec. 11. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
ttf-mscorefonts...
2015. dec. 12. 04:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát ez fenn van, de azért köszi
2015. dec. 12. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
rendesen el is fogadtad az eulát,mikor települt?
2015. dec. 12. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:
El, bizony. Valószínűleg az egyik xvm fontokat nem akarja használni. Levettem a modokat, és jó volt. Most egy másik xvm van fenn, most csak a csata betöltésnél vannak négyzetek, csata közben nem.
2015. dec. 12. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:

playonlinuxal telepítetted?

amúgy miért nem játszol natívan futó játékkal,mint a war thunder?

nagyon szépen fut linuxon,majdnem szebben,mint windowson.

itt egy összehasonlítás,amit én csináltam : https://www.youtube.com/watch?v=b5oBy-n1ff8

2015. dec. 12. 22:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Megnéztem a videót, szép.

Próbálgattam más játékokat is, de már 3 éve votozzok és megszoktam a hülyeségeivel együtt.

Amúgy meg régi vágyam, hogy linux alatt játsszam a world of tanks-al.

Megy a játék rendesen, szép is , és mostmár az elején a kis kockák sem zavarnak.

Igen, a play o linux-al telepítettem, de már ez is kalandos volt.

Nem tudta letölteni, mindig megállt " kezeletlen kivétel történt" hibaüzenettel.

Egy idő után berágtam, és egy az egyben áttettem a windowsos könyvtárat. Úgy megy.

2015. dec. 13. 06:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Értem :)

Én is toltam régebben a wotot winal,de mióta megszűnt az xp támogatottsága,valahogy a wineba se megy úgy a wot,mint régen.

Mondjuk van egy teljesen legális,jogtiszta windowsom,amire nem sajnáltam a pénzt,de a win teljesítménye elmarad az ubuntu mellett. :)

2015. dec. 13. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!