Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks kérdés: Mit...

World of Tanks kérdés: Mit kell tennem ahhoz, hogy sikeres legyen a csata?

Figyelt kérdés

Egy-egy csata után (legyen az győztes, vagy vesztes), átlagosan 200-500 Xp-t és 7000-12000 kreditet kapok VII.-es (Comet) tankkal. Elkeserít, hogy a képeket töltik fel a fecebookra, hogy ilyen 700000 kreditet és 2000 Xp-t kapnak a csatáért. Persze nem az a baj, hogy töltik fel a képeket, hanem az, hogy én ehhez képest borzasztó béna vagyok és szeretnék én is annyit kapni, mint ők. Mit kell tennem ahhoz, hogy én is olyan sokat kapjak? Mindenki mondja, hogy bázisfoglalás, vagy resetelés + spot és " I'am rich " státuszba kerülök :D. Ez sajnos (nálam) nem így van, mert minimális bónuszt adott csak. Mit csináljak? Mi a 'meggazdagodás' (és gyors fejlődés) titka?

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. nov. 7. 11:16
 1/2 A kérdező kommentje:

"hogy ilyen 700000 kreditet"

Javítás: maradjunk csak a 70000 kreditnél :D

2015. nov. 7. 11:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezek a játékosok egyrészt prémiumosok,másrészt vérprofik. Nekik egy jobb körből 120ezer is kijön. A meggazdagodás nyíltabb titka a prémium fiók. A másik a tapasztalat. Nem látod,de ezeket nem pár ezer csatás játékosok töltik fel,a legtöbbnek 20ezer fölötti játszott csatájuk van. Tanulgass,játssz jól,esetleg vegyél prémiumot ( kérj karácsonyra :D ),és ha nem is ilyen sokat fogsz kapni,de átlagosan azért +10,20ezer meglesz körönként
2015. nov. 7. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!