Mi a véleményetek? Mass Effect 3 befejezés
elvileg fent volt a befejezés dlc, végigvittem de nem tudom minden rendben van e
Pár dolog ami nem tiszta:
1. Amikor a sugár felvisz, a hírnevem maximumon van, viszont még a játék elején szereztem egy kis renegade pontot. ez 1-2 mm a sávon, tehát minimális. viszont az utolsó kék lehetőségre nem tudok rámenni, ez azért van mert az a minimális renegade ott van?
Igy a rejtőző fickó lelövi andersont, én lelövöm a rejtőzőt és andersonnal leülünk ,aztán meghal.
2. problémám az hogy melyik a legjobb befejezés, én azt válaszototam hogy a kaszásokat elpusztítjuk, Shepard meghald(vagy mégse) mert a videó végén egy N7 jelzéssel ellátott katona feléled, gyanús hogy shepard
. megvolt ugye az 5000 effektiv katonai erőm azért kaptam ilyen videót, a többi befejezésről írna valaki személyes tapasztalatot, véleményt?
igen hallottam erről a befejezésről, nevezz érzelgősnek, de jó azt hinni hogy shepard túlélte a robbanást és ő kelt életre!
tehát akkor az a legjobb amikor egybeolvadunk, és én irányítom őket!
viszont így tényleg meghal shepard, és a tábláját felrakják a hajó falára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!