Vegyek-e PlayStation3-t?
Figyelt kérdés
Már jópár éve XBOX 360 tulajdonos vagyok, és nem olyan rég jutott eszembe, hogy jó lenne kipróbálni a PS exklúzívokat. A kérdésem tehát az lenne, hogy megéri-e 2015-Ben, a next-Gen konzolok korszakában PS3-t vennem, vagy inkabb varjak es vegyek egy PS4et...a gond csak az, hogy nincs keretem havonta 17-19000 Ft-t kiadni egy játékra.2015. dec. 6. 21:54
1/7 anonim válasza:
Jó a ps3.
Ps4-re a remasterek nagy lehúzások.
2/7 anonim válasza:
Hosszútávon szerintem nem éri meg PS3-ban gondolkodni. Idő után ki fog kopni, aztán meg eladni sem fogod tudni, mert senkit nem fog érdekelni, maximum valami fanatikust, gyűjtőt. Én biztos PS4-ben gondolkodnék.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi!;)
2015. dec. 7. 06:36
4/7 anonim válasza:
Szerintem is várj, aztán vegyél PS 4-et. (Bár én akkor már inkább egy PC-re gyűjtenék. :) )
5/7 anonim válasza:
Attól függ mennyi játékkal játszottál eddig. Ha nem voltál nagy játékos, akkor simán megéri, rengeteg pár éves de iszonyat jó játék van PS3-ra, használtan 3-4 ezerért.
6/7 anonim válasza:
Már csak az exkluzívok miatt is megéri venni... ps4-et még nem éri meg. Főleg ha pénzed sincs játékokra.
7/7 anonim válasza:
Jó a PS3, ha régebbi játékokkal szeretnél játszani. Nem jó a PS3, ha a távoli jövőre is gondolsz, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy nem adnak ki PS3-ra játékokat, csak elvétve, mint ahogy ez már manapság is megmutatkozik, hogy bizonyos játékok már csak PS4-re jönnek ki.
Azt javaslom, nézz szét, hogy egyáltalán van-e valami játék, amivel játszanál. Mert venni egy konzolt, aztán elkezdeni keresgélni, de találsz 2 játékot, ami tetszik, szerintem nem jó döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!