Milyen jatekot vegyek? Melyik a legjobb?
Szeretnek xbox 360-hoz jatekot venni a baratomnak, de nem tudom melyiket vegyem: skate 3, nfs carbon, nfs rivals, motocycle club, nfs shift, dirt 3.
Nem tudom melyik a leg lehetosegdusabb. Az nfs run-t mar 2szer vegigcsinalta, a hot purshitot is majdnem. A skate 3-at es a dirt 3-at emlitette hogy kene meg de nem tudok donteni a fentik kozul. Legyszi segitsetek!
Ha rám hallgatsz egyiket sem,inkább egy utalványt és majd ő választ magának.
Mostohaapám szokása volt,hogy mindig hozott nekem játékokat a PS2-höz én meg nem győztem eladogatni vagy cserélgetni,mert vagy megvolt már vagy nem érdekelt a téma.
Forza Horizon (szigorúan az első rész)
The Crew
Játékot csak akkor, ha nagyon ismered az ízlését, mert mint ahogy az első is írta, mellé lehet nyúlni, mint a prafümmel, ruhával. Mert beválasztani egy NFS Carbont, amit lehet anno végigvitt 100x, vagy letörölte, széttörte a lemezt, mert nem tetszett neki, nem lenne jó választás. Csak mert pl. az NFS Carbon nem mai játék már.
És az nem jó, hogy együtt elmentek, és választ egyet magának? Nincs meg az a nagy ajándék feeling így, tudom, de legalább nem lesz belőle bukta.
Dirt 3-ból mindenképp a Complete Editiont vedd meg, benne van az összes DLC meg egyebek.
Az NFS Carbon jó játék, de szerintem nem nyújt annyit, mint pl. egy Dirt 3, vagy NFS Rivals, NFS Shift. Az általad felsorolt játékok közül a Skate 3-on, és a Motorcycle Clubon kívül mindegyik játékkal játszottam, személy szerint a Dirt 3-at ajánlanám, vagy az NFS Rivalst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!