Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nagyon szeretném a CS:GO-t,...

Nagyon szeretném a CS:GO-t, de a szüleim nem engedik, hol tudnék valakit találni aki megvenné nekem Steam-en?

Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha még olyan korú vagy, hogy ilyen mértékben a szüleidtől függsz, akkor inkább jobb is hogy nem játszol vele, úgyis csak elrontanád mások játékát, mert nem értenéd a lényeget.
2015. dec. 6. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
És hogy fogsz játszani vele, hogy ne vegyék észre?
2015. dec. 6. 17:19
 3/7 A kérdező kommentje:
azt nem veszik észre ha játszok vele
2015. dec. 6. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Konzolos/PC-s boltokban (Konzolvilág, Gameshop, stb) lehet kapni Steam feltöltőkártyát. Megveszed, aktiválod a Steamen, és vásárolsz belőle.
2015. dec. 6. 18:09
 5/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!
2015. dec. 6. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Akár a játékot is megveheted boltban, a dobozban csak a steam kód lesz, hogy aktiváld. Persze így teljes árat fizetsz, míg Steam-en van 50% akció, elég "gyakran".
2015. dec. 6. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne vedd meg:/ ahogy az előttem lévő is írta, ebből az látszik, hogy kiskorú vagy még, nem feltétlen neked való ez a játék, és tényleg (feltételezem) csak elrontanád mások játékát, és a sok hülye meg úgy leordítana, hogy el is menne a kedved a játéktól:/ bevallom engem is idegesít ha olyan jön fel aki nem tud semmit a játékról (ilyenek miatt veszítettem a rankomból) de amíg nem teljesen idióta az az egyén (nem ordítozik, nem hecceli a többieket) nem nagyon szólok rá, de egy csomóan nincsenek így ezzel:/ szerintem várj még vele
2015. dec. 10. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!