Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 vagy Sims 4?

Sims 3 vagy Sims 4?

Figyelt kérdés
És melyik kiegészítők a legjobbak?

2015. dec. 5. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sims 4

Bár a 3-hoz még több kiegészítő van, a 4 több szempontból is jobb, és kiegészítők is folyamatosan jelennek meg. Ha PC-d van, akkor ráadásul le is tölthetsz egy magyarítást.

Sims 3-hoz szerintem a Szigetvilág, az Előre a jövőbe!, a Természetfeletti erők és a Világ körül a legjobbak.

2015. dec. 5. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Sims 3

Játszottam mindkettővel,szerintem sokkal jobban kezelhetőbb,és hangulatosabb mint a 4.

2015. dec. 6. 09:10
 3/5 lilax válasza:

Sims 3

Nekem a Sims 4 nem szimpi, játszottam vele de nem vagyok vele megelégedve

2015. dec. 11. 08:34
 4/5 anonim válasza:
Sztem a sims 3 sokkal jobb, több a kieg, és tényleg hangulatosabb.
2015. dec. 11. 17:41
 5/5 anonim válasza:
100%

Sims 3 mindenképp.

A sims 4-el az a baj, hogy ott olyan élethű simeket nem lehet készíteni, mint a sim 3-ban. A 4-be hiába telepítesz egyedi tartalmakat, a játékban nem jelenik meg (tapszatalat!). A magyarosításhoz annyit fűznék (sims 4), hogy hiába van a magyarosítás, egy csomó mindent mindig át kell írjanak mert folyamatosan jönnek hozzá az új dolgok, ezáltal azt is át kell írni sokszor, amit már lefordítottak. A sims 3-al kevesebb gondom volt mint a sims 4-el. A sims 3-al több, mint 5 éve játszok, a 4-et megvásároltam de meg is bántam, egy hónapot játszottam vele. Mindig mondtam hogy nem törlöm le a gépemről, hátha jobb lesz, e jobb nem lett csak rosszabb.

Kiegészítők közül (sims 3-hoz) mindegyik iszonyatosan jó szerintem, bár a Szigetvilággal van egy két probléma (pl bugos stb), de türhetőek.

2015. dec. 15. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!