Sims 3 vagy Sims 4?
Sims 4
Bár a 3-hoz még több kiegészítő van, a 4 több szempontból is jobb, és kiegészítők is folyamatosan jelennek meg. Ha PC-d van, akkor ráadásul le is tölthetsz egy magyarítást.
Sims 3-hoz szerintem a Szigetvilág, az Előre a jövőbe!, a Természetfeletti erők és a Világ körül a legjobbak.
Sims 3
Játszottam mindkettővel,szerintem sokkal jobban kezelhetőbb,és hangulatosabb mint a 4.
Sims 3
Nekem a Sims 4 nem szimpi, játszottam vele de nem vagyok vele megelégedve
Sims 3 mindenképp.
A sims 4-el az a baj, hogy ott olyan élethű simeket nem lehet készíteni, mint a sim 3-ban. A 4-be hiába telepítesz egyedi tartalmakat, a játékban nem jelenik meg (tapszatalat!). A magyarosításhoz annyit fűznék (sims 4), hogy hiába van a magyarosítás, egy csomó mindent mindig át kell írjanak mert folyamatosan jönnek hozzá az új dolgok, ezáltal azt is át kell írni sokszor, amit már lefordítottak. A sims 3-al kevesebb gondom volt mint a sims 4-el. A sims 3-al több, mint 5 éve játszok, a 4-et megvásároltam de meg is bántam, egy hónapot játszottam vele. Mindig mondtam hogy nem törlöm le a gépemről, hátha jobb lesz, e jobb nem lett csak rosszabb.
Kiegészítők közül (sims 3-hoz) mindegyik iszonyatosan jó szerintem, bár a Szigetvilággal van egy két probléma (pl bugos stb), de türhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!