Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a nyerő tippmix taktika?...

Mi a nyerő tippmix taktika? Egyáltalán van ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy pár éve mar jatszok tippmixet,persze nem,nagy téttel pakolok,inkább focira szoktam,de mostanába mindig elmegy.

Főként Olasz,Spanyol,Premier League meccsekre szoktam,nah meg a Bl,de egyszeruen nem akar jönni,most is kikapott a city a stoke tol.

Nektek mi a tapasztalatotok,esetleg stratégiátok,ha megosztanátok velem,annak örülnék,mire érdemes fogadni,ami az esetek nagy részében jönni szokott.

Tudom hogy ebből nem lehet meggazdagodni hosszu távon,de nekem azis sokat jelentene,ha hetente osszejonne egy 3-4 ezer forint.

18/F

2015. dec. 5. 15:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

1.Érteni kell hozzá.

2.Szimplán csak győztes-vesztesre nem fogadunk.

3.Nem 200 forinttal játszunk.

2015. dec. 5. 16:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Esetleg bővebben is letudnád irni ezt a hozzáértést?
2015. dec. 5. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

Mármint? Nap mint nap nyálazod át a statisztikákat a legapróbb részletekig és ez alapján hozod meg a döntésed.

Kiválasztasz 1-2 bajnokságot amit folyamat figyelsz és másra nem is fogadsz.

2015. dec. 5. 20:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Értelek,már bocsi ha tegezlek,viszont pont igy csinaltam enis,és mindig raba**tam és ezért gondoltam,hogy megkérdezem tőletek egyaltalan mire erdemes tenni foci tenisz vagy jegkorong,mert egyszeruen hiaba neztem angol meg olasz bajnoksagot rafaztam mindig,foleg amikor a tuti mecsnek tűnőt elverte a hátrébb jatszo csapat...
2015. dec. 5. 22:32
 5/11 anonim válasza:
83%

Kiegészítem az elsőt:

1 - bizony érteni kell hozzá, itt vita nincs

2 - Igenis fogadunk győztes/vesztes mérkőzésekre, mint ahogy minden másra is. Helyzet szüli az adott döntést.

3 - Az én szememben a minimális odds 2,00 a maximális meg 5 körül mozog.

4 - Tétek? 15 ezer alatt nem érdemes

5 - Hány meccs legyen a szelvényen? 1-3. Hihetetlenül utálom, amikor valaki több mint 10 dolgot rápakol egy szelvényre és sír hogy elment. Öregem, ez józan ész. Bizony, 3-ból is elmehet valami ha az égiek úgy akarják, de 10-ből sokkal többször fog elmenni az az egyetlen egy dühítő sz*r.

6 - Melyik sportág? Amelyiket szereted és tudod, hogy melyik csapat NAGYJÁBÓL mit is fog csinálni.

Saját TP:

Én csak focira fogadok, mivel máshoz nem értek. Max 2-3 meccs van egy szelón és heti 3x játszom. A tétjeim 15 és 60 ezer között mozognak.

Stabilan keresek havi 150-350 ezret.

Utolsó tanács: ne higgy annak, aki azt mondja, hogy ebből nem lehet megélni, merthogy pont ezért működnek ezek az oldalak, hogy lehúzzanak blabla...

Francokat! Ezek az oldalak a sok hülyéből élnek -> 80%

Van 10%, akik már ebből élnek.

A másik 10% meg az a véglet, akik milliomosok lettek belőle.

2015. dec. 9. 01:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Értem,ez egész jól hangzik amit leirtál, és statisztikát azt gondolom nagyon átnézed, esetleg használsz valami segéd oldalakat amiken jo kimutatások vannak?
2015. dec. 13. 13:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Rég rossz, ha segéd oldalakat kell nézni,mert az azt jelenti, hogy te nem tudsz normálisan elemezni.
2015. dec. 13. 14:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Ertem es te milyen bajnoksagokra fogadsz?
2015. dec. 14. 14:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
NBA, NHL, NFL
2015. dec. 14. 15:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Az elméleti jövedelmező taktika az, hogy olyanra fogadsz, aminek a valószínűsége nagyobb, mint amennyire azt a bukmékerek saccolják. Ennek megállapítása a gyakorlatban nagy szaktudást, és sok matekot igényel.

Hogy mekkora téttel játszol, az irreleváns. Attól, hogy nem 200 forinttal teszed meg, hanem ötvenezerrel, egy hajszálnyival sem lesz nagyobb a nyerési esély. Csak a várható nyereség, illetve a várható veszteség lesz nagyobb összegű.

Győztes-vesztesre meg nyugodtan lehet fogadni. (Sőt, sokan meg pont azt vallják, hogy csak arra szabad.) Az igazság az, hogy mindegy, hány kimenetele van az eseménynek, nyilván több kimenetelnél nehezebb eltalálni, de magasabb a várható nyeremény. Kevesebb kimenetelnél pedig nagyobb a találat valószínűsége, de kisebb a várható nyeremény. A kettőt összevetve az egy tippre várható nyeremény hasonló összeget ad ki.

ODDS-ok tekintetében erős túlzás azt mondani, hogy 2,00 alatt nem érdemes. Jópár, magát profinak valló embert láttam így legatyásodni, és nem értették, hogy miért nem jönnek a nyeremények, hiszen 2,00 alatt nem is fogadnak. Na, az ellenkezője sem túl sikeres, aki kiválogatja a lehető legalacsonyabb szorzókat, mondván, az tutira bejön. Aztán egy 1,01-esen elbukja. Mérlegelni kell a kockázatot és a várható nyereményt. Ha egy esemény ODDS-a 1,20, de a valószínűsége 99%, akkor az egy jó tipp. Ha egy esemény ODDS-a 20, és a valószínűsége 10%, az is egy jó tipp. De ha mondjuk 2,00 a szorzó, és a reális valószínűsége 30%, akkor az egy rossz tipp.

Egyébként ha lenne olyan taktikád, amivel heti 3-4 ezer pluszban tudnál lenni, onnantól kezdve már csak a tét mértékétől függne, hogy az 3-4 ezer, vagy pedig 300-400 ezer. De ameddig egy stabil nullszaldó sincs meg, addig nem érdemes vagyonokat beleölni. Hiába keresne így az ember egyik hónapban baromi jól, ha a következőben meg Provident-kölcsönt kéne felvennie, hogy ki tudja fizetni a rezsit.

Ami pedig a lényeg: érteni kell hozzá. Nem csak magához a sporthoz, de a matekhoz is. Hogy milyen bajnokságban fogadsz, az lényegtelen. A lényeg, hogy reálisan fel tudd mérni az esélyeket. Ami engem illet, nemzetközi klubmeccsekre, valamint válogatott meccsekre nem szeretek tenni, mivel egyszerűen ott kevés adat áll rendelkezésre egy pontos elemzéshez. Továbbá a válogatottak összetétele túl gyorsan változik. Kupameccsekre sem szeretek fogadni, mivel azt sok csapat nem veszi komolyan. Bár ez is lehet egy kiindulási alap.

Ami engem illet, román, izraeli, német és spanyol meccsekre szeretek fogadni. Hogy miért? Mert egyszerűen ezeket a bajnokságokat szeretem. Emellett szoktam még hokira fogadni (KHL), meg vízilabdára és ausztrál focira is. A lényeg az, hogy ismerd a csapatokat és az erőviszonyokat.

Ami a különböző taktikákat illeti: én szeretek a biztos valószínűre fogadni. Azaz azokra, amik valószínűek, és ahol nagyon kicsi az esély a bukásra. De vannak még bőven stratégiák, van, aki a döntetlenekre szeret vadászni, amit persze megint sokan félreértenek, és azt hiszik, hogy ez abból áll, hogy egy szelón megjátszanak véletlenszerűen 5 döntetlent. Hát nem. Azokra a meccsekre érdemes így fogadni, ahol reális esélye van a döntetlennek. (Khm... olasz bajnoki, Inter...) Vagy esetleg a váratlan (de azért reális esélyű) vereségekre is érdemes fogadni. Ami meg a kötéseket illeti: 3-nál nagyobb kötésben értelmetlen. Látok sokaknál (facebook "tippmixes" csoportok, ismerősök üzenőfala) megosztva olyan szelvényeket, ahol 10, vagy annál több meccset megtesznek. Aztán szökőévente egyszer, ha bejön. Ha az ember nyerni akar, akkor tartózkodni kell a magas kötésszámtól. 3 még elmegy, de annál többet nem érdemes.

2015. dec. 15. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!