Útbaigazítana valaki pár tippel Dark Souls 2-ben?
A lényeg: Nem igazán értem ezt a fegyveres témát!
Jelenleg egy SL79 Bandita vagyok.
(Vgr:30 End.:17 Vit.:15 Str.:32 Dex.:22)
Amióta meg van a Fire Longsword-öm azóta csak azt használom, mivel úgy veszem észre hogy ez sebez a legtöbbet, az extra tűz sebzés miatt (jelenleg +6).
Viszont videókban ahogy láttam, elég ritkán használják ezt a fegyvert, más "egykezes" fegyverekkel pedig elérik ugyan ezt a sebzést!
Szóval, az extra tűz sebzés minden ellenségnél "aktív"?
Mivel ha úgy nézem, akkor a kard összes sebzése: 305, és jelenleg nincs olyan kardom, ami ennél nagyobb sebzéssel rendelkezne!
Jól nézem gondolom a dolgokat?
Ha valaki részletesen elmagyarázná, nagyon megköszönném :)
Vannak olyan fegyverek amelyek "Dexterity"-ből, vannak olyan fegyverek amelyek "Strenght"-ből tápolódnak vannak érdemes mindkettőt 50-50-re húzni.
Érdemes a 3 mamánál ha van nálad "Soul Vessel" újraosztani a pontokat és akkor meg fogod látni hogy tápolódik egy-egy fegyver.
Vagy esetleg a kovácsnál "infuse"-olni (méreg, magic, dark stb..) attól függ milyen karaktert akar az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!