Az új generációs konzolokra nem jön Magyarítás?
Ha magyarul akarsz játszani ezentúl egy játékkal, akkor módosítanod kell a konzolodat.
Én is ezt fogom tenni. Ki-be kapcsolható a gyári és a módosított üzemmód, így ha multiplayer módban akarok játszani, akkor eredeti játékkal játszok (azokhoz nem kell sok idegen nyelvű szöveg olvasása). De ha singleplayer módban, akkor a módosított üzemmóddal letölthetek egy játékot a netről (ingyen), és a gépen lemagyarosíthatom. (Mert az eredeti lemezt a konzol nem engedi lejátszani, ha módosítottad..) Ezt így bármelyik játékkal meg lehet csinálni. Csak hát el kell döntened, hogy egy játékkal multyzol vagy single-zöl.. Különben bannolják a konzolod.
1. Magyarországon nincs nagy kultúrája a konzolozásnak.
2. A magyar piac kicsi. Eleve 10 millió alatt van az összlakosság, ennek nagy része nem játszik, még kevesebben konzolon.
3. És még azoknak is csak a töredéke hajlandó fizetni a játékokért. A maradék úgy van vele, hogy neki ez "jár" és ráadásul ingyen is. És még egyenesen ő van felháborodva, ha fizetnie kell vagy nem megy a lopott verzió.
4. Még a fizető játékosok közül sem mindenki igényli a lokalizációt. Engem például a világból ki lehet vele kergetni.
Igen, arra gondoltam. Bár odaírhattam volna..
A lényeg az, hogy ha magyarul akarsz játszani a játékokkal a konzolon, akkor azt módosítani kell.
Csak sajnos még nincs az új konzolokra módosítás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!